Yanlış yönlendirmek istemem. Kendimden bahsedeceğim. Türkiye'de okumayı yeterli bulmuyorum. Her yer torpile dönmüş durumda.
Liseyi zar zor bitirdim, istemediğim bölümde okudum. Çocukluktan itibaren hep müzikle ilgiliydim. Daha ortaokulda bateri derslerine gidiyordum. Maddi yetersizlikler yüzünden bıraktım. Şuanda yaşım 22, sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Müzik bölümünü sevdiğim ve anlayabildiğim için bu yolu tercih ettim.
Şuanda her gün söz yazmaya çalışıp, bilgisayarda müzik üretiyorum. Kendimi marka haline çevirmeye çalışıyorum. Kendini markalaştırmadığın sürece, hayatın kusursuz olmayacak. Hangi üniversiteye gidersen git, ne yaparsan yap ama kendini istediğin bölüm üzerine geliştir. Ailenin tutumu nasıl bilmiyorum ama, aileleri bazen dinlemek gerekmez. Ailemi dinlemiş olsaydım şuanda memur olarak çalışıyor, kredi ödüyor olurdum. Her zaman hayalinizin peşinden gidin, başkalarının hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin. İşler iyi gitse de kötü gitse de sürekli deneyin ve bunları yaparken en önemli ihtiyacınız inanmaktır. Hem okulunuza devam edip hem futbol ile ilgilenin, kurslarına gidin, antrenmanlar yapın. Hiçbir çaba cevapsız kalmaz.