Haklısınız aslında bu birazda derinden bir kıpraşma hissettirdi. Vücut konusunda emin değilim önce düzgün kilo almalıyım fakat konuşma olarak çok etkiledi. Teşekkür ederim.Böyle durumlar insanı o kadar çok yaralıyor ki bir yerden sonra seni motive ediyor. Kendini geliştirmen için gayet güzel bir sebep. Geliştiğinde sana artık güçlerinin yetmediğini fark edecekler. Bunu sen fark ettiğinde ki aldığın haz anlatılamaz olacak. Klasik olacak ama vücut yapmaya başlamaman için sebep yok. Hele ki böyle bir motive kaynağı elde etmişken. Bu arada doğum günün kutlu olsun. Doğum gününde seni üzdükleri için onların adına ben özür diliyorum.
Zorbalayan kişileri anlayabiliyorum yetiştirilme tarzı ama zorbalığı yaşayan kişilerde işte doğada birisi birisini her zaman yiyor.Yeni nesilde neden bu tarz sorunlar artmış durumda hala anlamış değilim
Zorba kişilere karşı empatim sıfır. Insan psikolojisinden anlarım, ancak bazen hayattan silinmelerini düşünüyorum. Bu arada doğum günün kutlu olsun.Haklısınız aslında bu birazda derinden bir kıpraşma hissettirdi. Vücut konusunda emin değilim önce düzgün kilo almalıyım fakat konuşma olarak çok etkiledi. Teşekkür ederim.
Zorbalayan kişileri anlayabiliyorum yetiştirilme tarzı ama zorbalığı yaşayan kişilerde işte doğada birisi birisini her zaman yiyor.
Hocam içimde sosyal, eğlenceli birisi yatıyor bunu bazen ortaya çıkarıyorum ama konuşma zorluğum olduğu için hep yalnızım ama istemediğim halde. Zaten onlarla merhaba merhabayım ama evet ara koycam nolursa olsun. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya başladılar.10. sınıfın başlarında benim arkdaşlarım da bana böyle davranmaya başladı. O zaman sağ tarafta arka sıralarda yan yana oturuyordum. Orta sırada samimi olmadığım birinin yanı boşaldı, hocaya da söyledim oraya geçebilir miyim diye geç tamam dedi. Ertesi sabah yanına gitmeyi bırak gördüğümde selam vermeyi bile bıraktım, o yaklaştıkça ben ondan uzaklaştım. 2 günde tamamen kesmiştim iletişimimi. Asosyal değilsen koymaz zaten, yeni arkadaşlar edinmek kolay. Tavsiye ederim, hayatııza çok büyük bir etkisi oluyor, vücut yapıp kendinizi geliştirdikçe onlar da bunun dozunu arttıracak.
Şu an üniversite 1. sınıfım, o arakdaşlarla hala görüşmüyorum.
Benimde empatim sıfır. Her zaman beddua etmişimdir onlara, bazıları tuttu bunlara da denk gelir umarım. Teşekkür ederim.Zorba kişilere karşı empatim sıfır. Insan psikolojisinden anlarım, ancak bazen hayattan silinmelerini düşünüyorum. Bu arada doğum günün kutlu olsun.
Çocukluk travmalarını iyi bilirim. Technopat'ın %80 kitlesi hatta Türkiye'nin çoğunluğu travmalarla büyümüştür. Bu bahaneden öteye gidemez. Zorbalar çoğunlukla yetiştikleri ortamlar veya ilgisizlikten bu hale bürünürler. Kusura bakmayın ama zorbalığı şirinleştiremem, bu şey demek gibi; Adolf'un ailesi düzgün bir aile olsaydı bu kadar gaddar olmazdı.@Beroski çocukluk travması diye bir şey duymuş muydunuz? Emin olun küçükken sizin çocukluğunuzdan çok daha ağır şeyler yaşamışlardır. Belki bugün öyle görünmüyorlar ama çok acınası hayatları var.
Zorba insanlara karşı ne kadar tepki verirseniz o kadar etki alırsınız. En temiz yolu aranızı tereddüt etmeden kopartmaktır. Bu yaşta menfaat ilişkisine de ihtiyacınız yok zaten, kopartın gitsin. Onlar kendine zorbalık edecek başka birilerini bulur.
Sosyalleşirken karşınızdakileri hiç umursamayın, başkaları hakkınızda ne düşünüyor zerre ehemmiyet vermeyin. Zamanla arkadaş edinirsiniz. Asosyel bir birey olmama rağmen ben bile arkadaş edinebiliyordum.