Sorguladım.
Niye böyleyim ? Neden böyleyim ? Neden dedim.
Cevaplarını biliyorum.
Ama yapamıyor yada yapmak istemiyorum,zoruma gidiyor bazen,bunu o insan yaptı ben yaparsam onu örnek almış olacağım bunu yapamam diyorum.
Sinirleniyorum,ağlıyorum yanlış olduğunu bildiğim halde aynı şekilde yaşamaya devam ediyorum...
Bir süre sonra sorguladığım sorunlar artık umurumda olmuyor sadece karşılaştığım zaman sinir krizleri geçirdiğim bir ''olay'' oluyor.
Ne yaparsan yapayım değişmiyor,değiştiremiyorum.
-
Sonra tekrar aynı döngüye giriyorum eskiden yaşadığım şeyler geliyor aklıma ama olmuyor bir süre sonra olmuyor demekten de yoruluyor insan.
Sadece sorunlar değil yaşadığın şeylerde seni ''sorgulamaktan'' soğutuyor,bu onu hak ediyor şu şunu hak ediyor diyorsun kendini avutuyorsun.
O an bile onun yanlış olduğunu biliyorsun ama gerçekleri duymak istemiyorsun.
Çünkü elinden tutan birisi olmuyor kimse sana yap demiyor,yalnız başına kurtulmaya çalışıyorsun bir çukura düşüyorsun çırpındıkça batıyorsun.
Ağlıyorsun sarılıp ağlama diyecek birin olmuyor yanında,sonra o çukura alışıyorsun pislik temiz,yalan doğru,gerçekler sahte oluyor.
-
Dipsiz bir çukur...Her şeyin farkındasın neyin ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorsun ama bir türlü yapamıyorsun bunun nedeni bazen kıskançlık oluyor çünkü yapman gerekeni zamanında başkası yapmış oluyor,ama o onu o zaman yaparken sen o zaman onu yapacak imkana sahip olmadığın için bu zoruna gidiyor.Olmaz diyorsun içindeki öfke yiyip bitiriyor seni ama sen farkında olmuyorsun...
Ama her şeyin sonu yine sorunun kendinde olduğu yere çıkıyor,yine birisini arıyorsun düştüğün çukura uzanacak bir el bekliyorsun o el gelmeyince de bütün umutların tükeniyor,kendine olan saygın ve sevgin hepsi yok oluyor sadece ağlamak,üzülmek ve yalanların kalıyor sana...
Umarım bir gün bu zincirleri kırarız,bize uzanan bir el olur bize üzülme diyen birileri olur bizi seven birileri olur.Yoksa bu çukurdan bir daha asla çıkamayacağı''m''z.....