Kendinizi sorguladınız mı?

Belki sorgulanmaktan korkuyoruzdur...
Değer verdiğimiz, sevdiklerimiz, çevremizdekiler belki içimizdeki kırıkları görürlerse bizi bırakıp gidecektir...
O yüzden bizde kendi içimizdeki kırıklar ile oynamıyoruzdur, oynayamıyoruzdur...
Bırakanla işim olmaz kalan sahalar bizimdir :D.
Tozpembe bir yalanı yaşamak gerçeklerle yüzleşmekten daha kolay gelir çoğu kişiye.
Tozpembe bir hayat sağlam bir temel değildir.

Bırakanla işim olmaz kalan sahalar bizimdir :D.

Tozpembe bir hayat sağlam bir temel değildir.
''Bırakanla işim olmaz''
Evet doğru sorun da bu zaten ''bıraktığını'' kabul etmek istemiyorsun çünkü içindeki kırıkları gördü ve bıraktı gitti.
Ondan sonra insanın içinde ne ''bırakanla'' nede ''kırıkları'' ile yüzleşmeye cesareti olmuyor.Biliyorsun çünkü o kırıklar sana o acıları tekrar yaşatacak,ama kırıkları onarmazsan da ileride aynı acıyı tekrar yaşayacaksın...
Kısır döngü.

Belki çukurlara düştük, evet ama ya düşmeseydik. Gerçekleri nasıl öğrenecektik? Bize gerçekleri gösterenler aslında bize zarar verenler. Ama aslında bize doğruları öğretiyorlar. Onları kanatlarınız altına alın. Sahip çıkın.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendime ilk sorduğum soru neydi biliyor musunuz? İnsanları neden değiştiremiyorum? Aslında değişmesi gereken benmişim. Çünkü ben çukuru kapatmaya çalışıyordum. Ama bu sadece geçici bir çözümmüş. Asıl sorun çukurun oluşmasına sebep olan kaynağı bulmakmış. İşte bunu sorgulamakla öğrendim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben insanlığımı kaybettim, sessizlikler arasında. Ben gururumu kaybettim, yanlışlar arasında. Ey insanlık sen kaybetme hırsını olumsuzluklar arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı