Kene ısırması ve cımbız ile çıkartılması

-the-

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün fark ettiğimiz bir kene ısırığı vakası var. Annem cımbız ile kendisi çıkartmış ve hemen bir kaba koyup kapattık. Fakat ısırdığı bölgede sanırım kafası kalmıştı. Siyah bir şekilde duruyordu. Cımbız ile çıkartmaya çalışmış. Ankarada yaşıyoruz, sizce ne yapmalı? İnternette net bilgi bulamadık. Hastalıkta kuluçka süresi falan varmış sanırım. Öneriniz var ise çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 sene önce beni de ısırmıştı. Gecenin köründe bütün hastaneleri gezdim. En son biri çıkaralım dedi ve keneyi moleküllerine ayırdı resmen. Dediğiniz siyah parçanın aynısından duruyordu. Sonra vücudum attı onu. Bana test için gel demişlerdi, gitmedim gamsızlığımdan. Test için randevu almanızı öneririm. Herkes aynı derecede şanslı olmayabilir.

Kene ve benzeri ısırma vakalarında kendi başına çıkarılan bilinçsiz yaklaşımlar hastanın en kısa sürede ölümüne sebep veriyor bilginiz olsun. Vakit geçirmeden sağlam bir hastaneye gidin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı