Kenimden yaşça çok büyük birini seviyorum ne yapabilirim?

Ortada vazgeçicek bir şey yok. Mesala senin bir şeyi alma ihtimalin yok ve sen onu almaktan vazgeçiyor musun? Seni çocuk olarak görüyorsa bu işin zorluk seviyesi veteran oluyor.
Önce veteran da COD serisinden bir oyun bitir zorluğunu anla sonra bu işe giriş bence.

Aimbot askerler, diyorsun. Çocuk olarak görüyorsa belki bir zaman filmlerde olduğu gibi oda aşık olur kim bilir.

Çekici ve güzel bulduğum için değil. Etrafımda tanıdığım ondan daha güzel insanlar var konuşabileceğim. Ama ben daha çok davranışları ve kişiliğine hayran oldum.

Dostum gerçekten beni tanımlamışsın düşüncelerim ve hislerim aynı.
Hissettiğin duygunun hayranlık olmadığına emin misin? Aralarında 10 yaş fark bulunan çiftler görmüştüm. Uyumlu yaşayanlarıda oluyor. İleriki yaşta sıkıntı yaşayanlarıda.
Hayranlık olmadığına eminim.

Dostum çok iyi özetlemişsin.

peki onda sana karşı belirgin bi yakınlaşma varmı

o zaman onun sana karşı ilgisini büyütmek için bir önceki sayfada denilen taktikleri
uygula(arkadaş numarası dışında ve abla dememek unutulmamalı)ve hemen açılma
ve kıskandırma taktiği(%1 bile olsa)

aynen adam haklı durum bu

Bahsettiğim kişiyle aynı şirkette çalışıyoruz ve ben başarılı olduğumu düşünüyorum. Yaşı umursayıp umursamadığı konusunda birşey söyleyemem ama ben umursamadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…