Kenimden yaşça çok büyük birini seviyorum ne yapabilirim?

Ortada vazgeçicek bir şey yok. Mesala senin bir şeyi alma ihtimalin yok ve sen onu almaktan vazgeçiyor musun? Seni çocuk olarak görüyorsa bu işin zorluk seviyesi veteran oluyor.
Önce veteran da COD serisinden bir oyun bitir zorluğunu anla sonra bu işe giriş bence.
Aimbot askerler, diyorsun. Çocuk olarak görüyorsa belki bir zaman filmlerde olduğu gibi oda aşık olur kim bilir.

Kafa olarak ne kadar olgun olursanız olun çoğu kadın yaş konusunda takıntılıdır. Erkeklerin çoğu kadınlardan geç olgunlaştığından kolay kolay hiç bir kadın kendinden küçük erkekten hoşlanmak istemez. Ayrıca yıllardır sosyal çevrem çok geniş olduğundan ben kadını çekici bulduğunuzu düşünüyorum sevdiğinizi değil. Çok sempatik, çok güzel olabilir yanında kendinizi iyi hissedebilirsiniz fakat bu aşk olarak yorumlanmamalı. Benim de zaman zaman çekici bulduğum kadınlar oluyor 35 yaşlarında çoğu fakat bu aşık olduğumdan değil (zaten aşık olduğum bir kadın var) genellikle çok zeki ve sempatik olmalarından kaynaklanıyor. 19 ile 28 arasında bir uçurum var. 30 ile 38 arasında o kadar uçurum yok mesela.

Çekici ve güzel bulduğum için değil. Etrafımda tanıdığım ondan daha güzel insanlar var konuşabileceğim. Ama ben daha çok davranışları ve kişiliğine hayran oldum.
Yaşça büyük kişilerden hoşlanıyorsun. Sadece tipinden ise o kızdan uzak dur. Hele ki ağır başlı ise. Ki madem yaşıtlarından nefret ediyorsun hareketlerinden ve çocuksu davranışlarından nefret ediyorsan sen de ağır başlı sayılırsın. Onla sürekli vakit geçirmen hobilerini öğrenmen gerek ve sakın abla deme siz olarak hitap et. Sevgilisi var mı öğren, her iş çıkışı selam ver. İşi olmadığında buluş. Mesela bir buluşma ayarla arkadaşlarım geliyor sen de gel lütfen de gelince hiç biri gelmemiş de üzül ağla öpsün dene bunları.

Dostum gerçekten beni tanımlamışsın düşüncelerim ve hislerim aynı.
Hissettiğin duygunun hayranlık olmadığına emin misin? Aralarında 10 yaş fark bulunan çiftler görmüştüm. Uyumlu yaşayanlarıda oluyor. İleriki yaşta sıkıntı yaşayanlarıda.
Hayranlık olmadığına eminim.
Ortada vazgeçicek bir şey yok. Mesala senin bir şeyi alma ihtimalin yok ve sen onu almaktan vazgeçiyor musun? Seni çocuk olarak görüyorsa bu işin zorluk seviyesi veteran oluyor.
Önce veteran da COD serisinden bir oyun bitir zorluğunu anla sonra bu işe giriş bence.

Dostum çok iyi özetlemişsin. 😀

Çekici ve güzel bulduğum için değil. Etrafımda tanıdığım ondan daha güzel insanlar var konuşabileceğim. Ama ben daha çok davranışları ve kişiliğine hayran oldum.

Dostum gerçekten beni tanımlamışsın düşüncelerim ve hislerim aynı.

Hayranlık olmadığına eminim.

Dostum çok iyi özetlemişsin. 😀
peki onda sana karşı belirgin bi yakınlaşma varmı

o zaman onun sana karşı ilgisini büyütmek için bir önceki sayfada denilen taktikleri
uygula(arkadaş numarası dışında ve abla dememek unutulmamalı)ve hemen açılma
ve kıskandırma taktiği(%1 bile olsa)

Cok dusuk ihtimal. O yastaki kadinlar cok sikintili oluyor. Evlenemedim. cocuk yapamadim vb dertleri oluyor. Kariyer sahibi, basarili erkekler disinda kimseye bakmazlar. Tek derdi kendi kariyer ise zaten onlara da bakmiyorlar ki sana hic bakmazlar. Maalesef durum bu.
Bahsettiğim kişiyle aynı şirkette çalışıyoruz ve ben başarılı olduğumu düşünüyorum. Yaşı umursayıp umursamadığı konusunda birşey söyleyemem ama ben umursamadığını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı