Ekmek canavarı
Centipat
Daha fazla
Yani.. yıllardır FPS oynamıyorum bu yüzden.CS 'nin sorunu hiçbir zaman oyun motoru olmadı ama kendileri bilir. Aktif 1 milyon oyuncunun 100.000'i hile kullanıyor![]()
CS'nin sorunu hiçbir zaman oyun motoru olmadı ama kendileri bilir. Aktif 1 milyon oyuncunun 100.000'i hile kullanıyor![]()
Bir FPS oyununun derdi zaten grafikler olmamalı, tamam güzelleşmesi de iyi olur ama CS 1.6 hala satın alınan bir oyunSource 2 ile beraber hilelerinde çözülmesi bekleniyor zaten kimse Source 2 grafikleri güzelleştirecek diye beklemiyor.
ben buna katılmıyorum yıllardır cs oynuyorum ve hile sadece düşük ranklarda var yüksek ranklarda da var tabi ama çok az o kadar hile de her oyunda var ayrıca faceit gibi bir sistem var hilelerden şikayetçiyseniz oraya bakabilirsiniz hemde sistemi daha güzelCS 'nin sorunu hiçbir zaman oyun motoru olmadı ama kendileri bilir. Aktif 1 milyon oyuncunun 100.000'i hile kullanıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.