Kenshi oyunu alınır mı?

II. Wilhelm

Hectopat
Makaleler
3
Oyunun genel amacı nedir? Oyun genel olarak rol yapma üzerine kurulu diye biliyorum ama olaylar nasıl bir çevrede geçiyor ve biz tam olarak ne yapıyoruz oyunda? Bunu spoiler vermeden açıklarsanız çok sevinirim. Ve sizce 22,5 TL'ye almaya değer mi?

Ben de almıştım ucuzken ama hiç oynamadım öyle duruyor kütüphanede, grafikleri de pek iyi değil gördüğüm kadarıyla. Ama fiyat uygun, al dene 1 saat olmazsa iade edersin?

Kardeşim Kenshi bir oyun değil, neredeyse bir yaşam simülasyonu.

Eğer rol yapmakta iyiysen yarattığın karakteri öyle bir benimsiyorsun ki sanki o dünyada yaşayan sensin de o acıları ve çileleri sen çekiyormuşsun gibi oluyor.

Kölelikten, uyuşturucu kaçakçılığına oradan kelle avcılığına, çiftçiliğe, mühendisliğe daha sayamadığım birçok alandaki mesleği yapabiliyorsun ve bunları öyle kolay yoldan değil, ciddi manada çalışarak yapıyorsun. Benim tavsiyem kesinlikle alıp Türkçe mod indirip denemen. İlk başta kontrolü zor olacaktır ama eğer alışırsan bırakması güç bir oyun olacaktır.

Ben de almıştım ucuzken ama hiç oynamadım öyle duruyor kütüphanede, grafikleri de pek iyi değil gördüğüm kadarıyla. Ama fiyat uygun, al dene 1 saat olmazsa iade edersin?
Sanırım modlayıp oynuyorlardı insanlar. Mutlaka görüntüyü güzelleştiren modlar da vardır zannımca. Aldım oyunu ama deneme imkanım maalesef olamayacak, elimde bir laptop / pc yok çünkü.

Kardeşim Kenshi bir oyun değil, neredeyse bir yaşam simülasyonu.

Eğer rol yapmakta iyiysen yarattığın karakteri öyle bir benimsiyorsun ki sanki o dünyada yaşayan sensin de o acıları ve çileleri sen çekiyormuşsun gibi oluyor.

Kölelikten, uyuşturucu kaçakçılığına oradan kelle avcılığına, çiftçiliğe, mühendisliğe daha sayamadığım birçok alandaki mesleği yapabiliyorsun ve bunları öyle kolay yoldan değil, ciddi manada çalışarak yapıyorsun. Benim tavsiyem kesinlikle alıp Türkçe mod indirip denemen. İlk başta kontrolü zor olacaktır ama eğer alışırsan bırakması güç bir oyun olacaktır.
Gaza geldim oynamak için :D , PC alınca modları kurar oynarım muhtemelen.

Oyunu almadan önce yorumlarını okudum, oyanış videosu izledim. Dedim ki gerçekten harika bir oyun beni bekliyor. Açık dünya var, rpg var (her ne kadar beceremesem de), atölye var, sınırsız olasılık var. Yükledim başladım oyanamaya... amaa kazın ayağı öyle değil! Oyun eksik gibi arkadaşlar. Nasıl eksik gibi? Bitmemiş gibi, yarım kalmış gibi, bir eksiklik var gibi, otimizasyonu yapılmamış gibi.

Sanırım modlayıp oynuyorlardı insanlar. Mutlaka görüntüyü güzelleştiren modlar da vardır zannımca. Aldım oyunu ama deneme imkanım maalesef olamayacak, elimde bir laptop / pc yok çünkü.

Gaza geldim oynamak için :D , PC alınca modları kurar oynarım muhtemelen.
Hocam konuyu zortlatıyorum ama yeni pc almışsınız imzanızda gördüğüm kadarıyla. Tavsiye eder misiniz? Oynadıysanız da hangi modları kurdunuz acaba?

Hocam konuyu zortlatıyorum ama yeni pc almışsınız imzanızda gördüğüm kadarıyla. Tavsiye eder misiniz? Oynadıysanız da hangi modları kurdunuz acaba?
Hocam o dönem Steam dolar kuruna geçti-geçecek muhabbetinden dolayı bi ton oyun alıp iade etmiştim. Kenshi'yi aldığım doğrudur fakat 1 hafta sonra iade etmişim bu oyuna vakit harcayamam diye. Ama şunu söyeleyebilirim, Jahrein'in sanki bir tutorial'ı vardı Kenshi'ye yeni başlayanlar için. Ona bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı