Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 30 Nisan 2023 #1 Beko Loder ehliyeti aldım. Şuan acemiyim kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Şuan iş bulabilir miyim? Ya da kendimi geliştirdikten sonra nerelerde iş bulabilirim?
Beko Loder ehliyeti aldım. Şuan acemiyim kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Şuan iş bulabilir miyim? Ya da kendimi geliştirdikten sonra nerelerde iş bulabilirim?
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 30 Nisan 2023 #2 Fabrikalara başvur. Fabrikalar genellikle vardiyalı sistemle çalışır. Organize sanayi müdürlüğüne başvurabilirsin. Burada vardiya olmaz diye düşünüyorum. Zaten ehliyet almışsın. Bir işte çalışarak tecrübe kazanabilirsin. Gidipte kepçe kiralayıp, tecrübe edinmek bana pek mantıklı gelmiyor. Artı 0 Eksi
Fabrikalara başvur. Fabrikalar genellikle vardiyalı sistemle çalışır. Organize sanayi müdürlüğüne başvurabilirsin. Burada vardiya olmaz diye düşünüyorum. Zaten ehliyet almışsın. Bir işte çalışarak tecrübe kazanabilirsin. Gidipte kepçe kiralayıp, tecrübe edinmek bana pek mantıklı gelmiyor.