Bulunur. Neden bulunmasın? Fakat İngilizce'nin yanına da bir şeyler eklemeye çalış. Dilden ziyade yetenek/bilgi gibi. Grafikerlik mesela. Ama sadece İngilizce'den kastın tek yeteneğin İngilizce ise biraz zor. Öğretmenlik, asistanlık gibi işler olabilir. Üniversite için bir hedefin var mı?12. sınıf öğrencisiyim. Sadece İngilizce ile yurt dışında iş bulunabilir mi?
Bulunur. Neden bulunmasın? Fakat İngilizce'nin yanına da bir şeyler eklemeye çalış. Dilden ziyade yetenek/bilgi gibi. Grafikerlik mesela. Ama sadece İngilizce'den kastın tek yeteneğin İngilizce ise biraz zor. Öğretmenlik, asistanlık gibi işler olabilir. Üniversite için bir hedefin var mı?
Şimdi ben ve diğer yurtdışına çıkmış arkadaşlarımın okudukları bölümleri ve orada ne yaptıklarını yazayım sana birazdan sen ona göre düşün olur mu?Üniversite için kararsızım. Yurt dışında iş bulmamı kolaylaştıracak bölümler nelerdir? Biraz araştırdığımda mühendislik bölümlerinin yurt dışında iş imkanı olduğunu gördüm; fakat mühendislik çok zor geliyor. Mühendislik dışı iş imkanı olan bölümler nelerdir?
Şimdi ben ve diğer yurt dışına çıkmış arkadaşlarımın okudukları bölümleri ve orada ne yaptıklarını yazayım sana birazdan sen ona göre düşün olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.