Kepçe kulak ameliyatı

benim kafama takılan sizin çizgi çektiğiniz yerde değil. Diğer kulakta çizgi çektiğiniz kulak olması gerekeni o çünkü zamanla kulaklar kendini salıp açılacaklar. Yani demek istediğim çizgi çektiğiniz kulak değilde öteki kulak biraz önde duruyor çizgi çektiğiniz kulağa göre ben bundan dolayı kafama taktım biraz. Çünkü zamanla önde olan kulak daha fazla açılırsa diğerinden bariz bir şekilde farklı görünebilir. kafama takılan bu
Fotoğraf açısından değil kulaklarımın yapıları ameliyat olmadan öncede farklıydı. Ameliyat olduktan sonrada farklı :/
Çok teşekkür ederim görüşlerin için umarım sende istediğin burun estetiğine kavuşur bol öz güvenli bir yaşam sürersin.

Takıntı yaptığınız sürece olmadık 50 tane kusur bulursunuz kendinizde. Kusursuz vücut olmaz. Ayrıca gündelik hayatta birçoğunu kimse fark etmiyor. Takinti yaptığınız icin psikolojik olarak herkesin fark ettiğini sanıyorsunuz sadece.

Başkan bu arada korona yüzünden ameliyatlar askıya alınmıştı sen nasıl oldun ya?

Başkan bu arada korona yüzünden ameliyatlar askıya alınmıştı sen nasıl oldun ya?
Öyle bir şey duymadım Ege Üniversitesinden randevu aldım 3 gün sonra ameliyat oldum bu arada baya ameliyatlar oluyor hastanede. Boş durmuyorlar hiç.

Sende ricam bir daha önden fotoğraf atar mısın daha fazla açılma yapmış mı?

Dosya Ekleri

• 125174992_3554577764602497_1949485866416069993_n.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 347
Geçmiş olsun kardeşim ben de kepçe kulak ameliyatı yaptırmak istiyorum lakin fiyatlar baya uçuk, sen tam olarak hangi hastanede ve hangi doktora yaptırdın? Memnun kaldın mı ayrıca? Geçmiş olsun.

Kepçe kulaklı halin daha yakışıklı gibi göründü gözüme hahah.

Hocam son durum bilgilendirmesi geçer misiniz? Ameliyat süreci fiyatlar öneri doktor vesaire şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…