BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 11 Mart 2022 #11 UserHakan dedi: Hocam şimdi size bir tane şampuan önereceğim. Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama saçınız içi değecektir. Vichy marka kepek şampuanı diye aratırsanız yeşil bir tasarımı ile karşınıza çıkacaktır. Eczanelerde ve internet sitelerinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağ ol.
UserHakan dedi: Hocam şimdi size bir tane şampuan önereceğim. Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama saçınız içi değecektir. Vichy marka kepek şampuanı diye aratırsanız yeşil bir tasarımı ile karşınıza çıkacaktır. Eczanelerde ve internet sitelerinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağ ol.
Onurumz Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 122 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #12 BatuRyz dedi: Saçlarımda çok kepek çıkıyor oyun falan oynarken bir bakıyorum kıyafetime dökülmüş bayağı fazla iyi bir şampuan öneriniz var mı ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Ketoral şampuan kullanıyorum gayet işe yarıyor düzenli kullanımda.
BatuRyz dedi: Saçlarımda çok kepek çıkıyor oyun falan oynarken bir bakıyorum kıyafetime dökülmüş bayağı fazla iyi bir şampuan öneriniz var mı ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Ketoral şampuan kullanıyorum gayet işe yarıyor düzenli kullanımda.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #13 Ashley Joy Kepek Önleyici ve Dökülme Karşıtı Erkek Şampuanı.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.336 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Mart 2022 #14 Vichy Dercos Anti-Dandruff.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Mart 2022 #15 Sebirox şampuan öneririm
hayat1977 Femtopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mart 2022 #16 BatuRyz dedi: Saçlarımda çok kepek çıkıyor oyun falan oynarken bir bakıyorum kıyafetime dökülmüş bayağı fazla iyi bir şampuan öneriniz var mı ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Saçınızda egzama olabilir, bu videodan bilgi alabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BatuRyz dedi: Saçlarımda çok kepek çıkıyor oyun falan oynarken bir bakıyorum kıyafetime dökülmüş bayağı fazla iyi bir şampuan öneriniz var mı ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Saçınızda egzama olabilir, bu videodan bilgi alabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #17 BatuRyz dedi: Saçlarımda çok kepek çıkıyor oyun falan oynarken bir bakıyorum kıyafetime dökülmüş bayağı fazla iyi bir şampuan öneriniz var mı ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Head&Shoulders yanınds başka şampuan kullanma. Kepeklenir. 2 kez avucunun kadar ovalayarak.
BatuRyz dedi: Saçlarımda çok kepek çıkıyor oyun falan oynarken bir bakıyorum kıyafetime dökülmüş bayağı fazla iyi bir şampuan öneriniz var mı ya da başka bir öneri? Genişletmek için tıkla... Head&Shoulders yanınds başka şampuan kullanma. Kepeklenir. 2 kez avucunun kadar ovalayarak.