Kepek nasıl engellenir?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Head&Shoulders kullanıyorum ama o kadar kepek var ki saçlarımda tişörtümden bile belli oluyor. Ne yapmalıyım?

Bende hem kaşınma sorunu hemde kepek sorunu vardı kısa saç kestirerek, kısa zaman aralıklarında berbere giderek ve daha sık yıkanmaya başlayarak kepeği azalttım. Ama kaşıntı hâlen devam ediyor.
Ben kendi tecrübemi yazdım sizde farklı bir sorun veya farklı bir yol olabilir çözüm için.

Günlük yıka saçlarını ve ekstra saçların kaşınıyorsa kaşıma daha çok arttırıyor kepeği. Ve ekstra tabii ki cildiyeye görün en doğrusu nasıl bir tedavi yolu izleyeceğini doktor söyleyecek. Onun dışında vichy vercos şampuan önerebilirim.

Ben clear marka üstünde Ronaldo'nun resmi ve imzası olan şampuana geçtikten sonra tüm kepeklerden kurtulmuştum. 1 kere sürüyordum kafamı yakıyordu 5 dakika falan bekliyordum o ara sabunluyordum vücudu sonra beraber durulayıp tekrar 1 kere sürüyordum ve beklemeden duruluyordum. Kepek gidene kadar böyle yaptım ve gitti tavsiye ederim.

Kepek sebebini bularak engellenir. Önce sebebini bul.

Kullandığın şampuandan önce de var mıydı kepek? Yoksa, geçtikten sonra mı başladı?

Kepek genelde kullandığın şampuanla alakalı oluyor fakat başka sebepleride var. Eğer kepek şampuandan oluyorsa şampuanı değiştir.

Hocam kaşıntınız falan oluyor mu? Egzama kaynaklı kepekte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…