Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende hem kaşınma sorunu hemde kepek sorunu vardı kısa saç kestirerek, kısa zaman aralıklarında berbere giderek ve daha sık yıkanmaya başlayarak kepeği azalttım. Ama kaşıntı hâlen devam ediyor.
Ben kendi tecrübemi yazdım sizde farklı bir sorun veya farklı bir yol olabilir çözüm için.
Günlük yıka saçlarını ve ekstra saçların kaşınıyorsa kaşıma daha çok arttırıyor kepeği. Ve ekstra tabii ki cildiyeye görün en doğrusu nasıl bir tedavi yolu izleyeceğini doktor söyleyecek. Onun dışında vichy vercos şampuan önerebilirim.
Ben clear marka üstünde Ronaldo'nun resmi ve imzası olan şampuana geçtikten sonra tüm kepeklerden kurtulmuştum. 1 kere sürüyordum kafamı yakıyordu 5 dakika falan bekliyordum o ara sabunluyordum vücudu sonra beraber durulayıp tekrar 1 kere sürüyordum ve beklemeden duruluyordum. Kepek gidene kadar böyle yaptım ve gitti tavsiye ederim.