Kepek ve egzema karşıtı sampuan önerisi

Gchould

Hectopat
Kepek ve egzamaya karşı bir şampuana ihtiyacım var. İnternette Ketoral %2 diye bir şampuan buldum. Bu iyi midir veya daha farklı daha iyi dediğiniz şampuan var mı? Şu an Ducray ve Ketoral arasındayım.

Ketoral vb. şampuanlar medikal şampuanlardır. Büyük ihtimalle cildiyeye gitseniz bu şampuanları verecektir. Haftada birkaç gün, deride 5dk bekletilerek sonrasında durulayarak uygulanan bir süreci vardır. Ne kadar kullanmanız gerektiği de doktor tarafından belirlenir. Yoksa tolerans gelişebilir..

Ketoral vb. şampuanlar medikal şampuanlardır. Büyük ihtimalle cildiyeye gitseniz bu şampuanları verecektir. Haftada birkaç gün, deride 5dk bekletilerek sonrasında durulayarak uygulanan bir süreci vardır. Ne kadar kullanmanız gerektiği de doktor tarafından belirlenir. Yoksa tolerans gelişebilir.

Doktor belli bir şampuan önermedi ama kepeğe karşı bir şampuana ihtiyacım olduğunu söyledi. Ben kafamdakini kepek sanmayıp kafa derisine iyi gelen bir şampuan almıştım ama hiçbir etki etmedi.

Doktor belli bir şampuan önermedi ama kepeğe karşı bir şampuana ihtiyacım olduğunu söyledi. Ben kafamdakini kepek sanmayıp kafa derisine iyi gelen bir şampuan almıştım ama hiçbir etki etmedi.

Bir de ben daha küçükken cildiye ketoralı önermiş anneme doktor.

Hocam bununla ilgili olarak bir cildiye uzmanına görünseniz daha sağlıklı olur sizin için ancak bazı şampuanlar bazı kişilerde etki etmeyebiliyor. Örneğin ben seboreik dermatit için başlangıçta ketarol daha sonrasında loprox şampuan kullandım ketarol hiç etki etmezken loprox 1 yıla kadar şikayetlerimi gidermişti ancak sonradan tekrar şiddetlenince vichy dercos kullanmaya başladım şu an için memnunum. İlk iki şampuanı devlet karşılarken dercos u devlet karşılamamakta bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Kepek değilde bende saç dibinde ve sakal köklerinde sivilceler oluyordu
Dermokil Scalp Fresh Anti Dandruff biraz rahatlattı ama saçı kurutuyor .. saçımda belki kurutuyor diye çok kullanmadım ama ense kökü ve sakalımda o sivilcelerde süper rahatlama yaptı. Ha geri çıkıyor mu.. arada evet ama kullanınca yine rahatlattı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı