Kepek ve yağlanmaya karşı şampuan önerisi

Head & Shoulders , Clear Man gibi markalar önerilmiş hep. Bu markaların şampuanlarını kullanmak için bir uzmana danışmaya gerek yok. Belli başlı bilinen şampuanları kullanırsın denersin. Kişiden kişiye değişir, işe yarar ya da yaramaz. Herhangi bir değişim iyi bir sonuç almazsan antin kuntin marka şampuanlara yönelmek yerine tabii ki bir uzmana görünürsün.

Head & Shoulders , Clear Man gibi markalar önerilmiş hep. Bu markaların şampuanlarını kullanmak için bir uzmana danışmaya gerek yok. Belli başlı bilinen şampuanları kullanırsın denersin. Kişiden kişiye değişir, işe yarar ya da yaramaz. Herhangi bir değişim iyi bir sonuç almazsan antin kuntin marka şampuanlara yönelmek yerine tabii ki bir uzmana görünürsün.
Uzmana görün derken bu tür markalar için değil, senin için iyi ve uygun olanını uzmanın önermesi için görün diyorlar zaten.

Hocam yıllar önce tam olarak sizin mantığınızla hareket ettim. Ense kısmım da yuvarlak şekilde bir kelleşme oldu. Düzelmesi yıllar aldı. Kepek ve yağlanma bir sorun haline gelmişse bunun farklı nedenleri olabilir. Sağlık, hormonlar, alerji v.s. gibi. Harici olarakta daha önce çalıştığım bir şirkette performansımdan dolayı hediye olarak bilinen marka şampuan hediye etmişlerdi. Almayı unuttuğum için birkaç gün sonra aklıma geldiğinde biraz tavır yaptılar. Ben istemiyorum deyince bu sefer onlar ısrar ettiler. Ben de istemiyorum. X arkadaşıma hediye ediyorum dedim. Adam da kepek yoktu. Kullandığı şampuan kepek yaptı. O da kepek sorununu yıllarca çözemedi... :)

Son düzenleme:
Hocam yıllar önce tam olarak sizin mantığınızla hareket ettim. Ense kısmım da yuvarlak şekilde bir kelleşme oldu. Düzelmesi yıllar aldı. Kepek ve yağlanma bir sorun haline gelmişse bunun farklı nedenleri olabilir. Sağlık, hormonlar, alerji v.s. gibi. Harici olarakta daha önce çalıştığım bir şirkette performansımdan dolayı hediye olarak bilinen marka şampuan hediye etmişlerdi. Almayı unuttuğum için sonra ben istemedim. Israr ettiler. Ben de istemiyorum. X arkadaşıma hediye ediyorum dedim. Adam da kepek yoktu. Kullandığı şampuan kepek yaptı. O da kepek sorununu yıllarca çözemedi... :)
İronik olmuş, kusura bakma hocam. :D

Ketoral veya Konazol.

Head & Shoulders veya Clear gibi Procter & Gamble ya da Unilever tarafından geniş tüketici kitleleri için üretilen şampuanlarının saç derisini tedavi edici özellikleri yoktur. Şişelerin üstündeki içerik etiketinde selenyum sülfit veya salisilik asit yazmasına lütfen aldanmayınız, genel tüketici sınıfı şampuanlar katiyen bu gibi maddeleri tedavi için gereken yoğunlukta içermezler.

Elidor kullanıyorum, saçlarımı onunla yıkadığımda çok geçmeden kaşıntı başlıyor. Kaliteli şampuan önerisi var mı? Kepek ve yağlanmaya karşı olsun.

Kepek için clear en iyisi, yağlanma için ise şampuanla kolay çözülecek bir sorun değil. Yağlanma karşıtı serum alıp kullanabilirsin ve eğer saçını sık yıkıyorsan biraz azalt, sık yıkamakta saçı yağlandırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı