Kepekli saça şampuan önerisi

sametylmzgs4

Centipat
Daha fazla  
Bir süredir saçlarımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlı gibi dokusu oluyor, saçımdan kepek dökülüyor ve maalesef şekil veremiyorum hacimli durmuyor. Sizin önerebileceğiniz bir şampuan markası var mı? Ayrıca saçıma şekil verebilmek, hacimli durabilmesi için önerdiğiniz bir saç bakım ürünü var mı? Şu anki kullandığım şampuanın markası clear man

Hacim için deniz tuzu spreyi + kil wax. Kepek için cildiyeciye gidin saç derinizde hasar olabilir ve genelde kesin çözüm sağlayan medikal şampuanlar veriyorlar. Bana konozol diye bir şampuan vermişlerdi 2 yıkamadan sonra kepek falan kalmamıştı tabii sizin saç derinize göre reçeteli veriyorlar. Gidip kafanıza göre alamıyorsunuz.

Bir süredir saçlarımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlı gibi dokusu oluyor, saçımdan kepek dökülüyor ve maalesef şekil veremiyorum hacimli durmuyor. Sizin önerebileceğiniz bir şampuan markası var mı? Ayrıca saçıma şekil verebilmek, hacimli durabilmesi için önerdiğiniz bir saç bakım ürünü var mı? Şu anki kullandığım şampuanın markası clear man
DP Şampuan.

Bir süredir saçlarımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlı gibi dokusu oluyor, saçımdan kepek dökülüyor ve maalesef şekil veremiyorum hacimli durmuyor. Sizin önerebileceğiniz bir şampuan markası var mı? Ayrıca saçıma şekil verebilmek, hacimli durabilmesi için önerdiğiniz bir saç bakım ürünü var mı? Şu anki kullandığım şampuanın markası clear man.

Bioxcin kepek karşıtı öneririm, saçımdaki kepekleri yok etti resmen.

Kepekleri oluşturan bakteriler saç yağlanınca oluşan yağdan beslenirler, yani saç yağlanmasını çözerseniz teknik olarak kepek sorunu da çözülür, ben clear men cool sports kullanıyorum, yağlanmaya ve kepeğe çok etki edemesede saçım aşırı yumuşak ve kabarık duruyor, hacimli gösterme konusunda işe yarayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı