Kepekli saç için şampuan önerisi

Merhaba, saçım çok kepek yapıyor ve bu aralar dökülmeye başladı. Genetik değil çünkü sülalemde 1 tane bile kel yok. Normalde dökülmezdi kepek vardı ama bu aralar dökülmeye de başladı. Clear vs denedim çoğu şampuanı ama işe yaramadı. Şu an DP kullanıyorum hala aynı değişen bir şey yok. Var mı? Bildiğiniz ise yarayan şampuan? Vic hy dercos anti dandruff baktım ama 600-700 TL diyorlar bir şampuana bu kadar para veremem.

Hocam kesinlikle değer vichy dercos ama sakın market şampuanı kullanmayın.

Bende de kepek sorunu vardı Clear Men kullandım temizliyor ancak 1 gün sonra yine kepek ve saçı sertleştiriyor en iyisi head & shoulders naneli olan etki ediyor aylardır kullanıyorum.

Kardeş ben blendax men 4Ü 1 arada kullandım kepek çok az kaldı.

Dökülme için pantene dökülme karşıtı kullan bayağı yaradı.

Ve de günde 1 ya da 2 günde 1 yıkan.

Kardeş ben blendax men 4Ü 1 arada kullandım kepek çok az kaldı.

Dökülme için pantene dökülme karşıtı kullan bayağı yaradı.

Ve de günde 1 ya da 2 günde 1 yıkan.

Sık yıkamak saçın yağını öldürür daha çok kepek yapar market şampuanları da saça zararlı.

Merhaba, saçım çok kepek yapıyor ve bu aralar dökülmeye başladı. Genetik değil çünkü sülalemde 1 tane bile kel yok. Normalde dökülmezdi kepek vardı ama bu aralar dökülmeye de başladı. Clear vs denedim çoğu şampuanı ama işe yaramadı. Şu an DP kullanıyorum hala aynı değişen bir şey yok. Var mı? Bildiğiniz ise yarayan şampuan? Vic hy dercos anti dandruff baktım ama 600-700 TL diyorlar bir şampuana bu kadar para veremem.

Hocam konu eski belki halletmişsindir bilmiyorum ama bence parasına rağmen dercos almalısın 5 ay kullandım hala şampuanın yarısı duruyor ertesi gün tekrar çıkaran şampuanlara tekrar tekrar para verceğine bence 1 kere al kullan uzun zaman boyunca 4 5 yıldır egzemalı kepekle uğraşıyordum hem de öyle böyle değil psikolojimi bozmuştu artık en son bunu aldım aldığım günden beri hiçbir şey kalmadı 5 aydır kafam rahat durumda.

Hocam konu eski belki halletmişsindir bilmiyorum ama bence parasına rağmen dercos almalısın 5 ay kullandım hala şampuanın yarısı duruyor ertesi gün tekrar çıkaran şampuanlara tekrar tekrar para verceğine bence 1 kere al kullan uzun zaman boyunca 4 5 yıldır egzemalı kepekle uğraşıyordum hem de öyle böyle değil psikolojimi bozmuştu artık en son bunu aldım aldığım günden beri hiçbir şey kalmadı 5 aydır kafam rahat durumda.

Deneyeceğim hocam sağ olun.

Hangi ürün linkini atar mısınız?

Deneyeceğim hocam sağ olun.

Hangi ürün linkini atar mısınız?

Şaçınız kuru ise: Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan 390 ml Kepek Karşıtı Kuru Saçlar Yorumları - Trendyol

Normal ise: Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml - Normal Ve Yağlı Saçlar - Fiyatı, Yorumları

Emin olun çok memnun kalırsınız ben yanlışlıkla kuru almıştım normal saçlı olmama rağmen ama gene de mükemmel iş yaptı ilk kullanımımda direk kaşıntı bitti 2 ve 3. kullanışımda hiç kalmadı haftada 2 3 kez kullanın saçta 2 3dk bekletin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı