Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı.Keratin saç dokulmesine veya saca zarar verir mi?
Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum.Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı.
Uzamasına zararlı biraz etkisi var.Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum.
Kategori kişisel bakımmış hocam, ben de gaza gelip vücut geliştirme sorusu sandım. Kusura bakmayınKuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum.
Kategori kişisel bakımmış hocam, ben de gaza gelip vücut geliştirme sorusu sandım. Kusura bakmayın![]()
Hocam tezgah bu!Vallahi pederde 40 yaşında saç dökülmesi var ben 2 yıl kullandım sorun yaratmadı.
La kreatin değil keratinmişyazdım bende o kadar.
Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı.
Uzamasına zararlı biraz etkisi var.
Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.