Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

kubricklynch

Hectopat
Yer
İstanbul
İlk oyununu saatlerce oynadığım oyun nihayet birkaç dakika önce erken sürüm olarak yayınlandı. Ancak indie bir oyun olmasına rağmen fiyatı 950 TL... Çıktığı anda almaya düşünüyordum ancak asla böyle bir fiyatlandırma beklemiyordum. Sizce bir düzenleme gelir mi?

Oyun 50 dolar, özel fiyatlandırma yapmamışlar. Belki ticket atılırsa -adamlar da insaflıysa- biraz indirim görür. Dwarf Fortress için indirim yapmışlardı.
IMG_20230224_172613.jpg

Oyun 50 dolar, özel fiyatlandırma yapmamışlar. Belki ticket atılırsa -adamlar da insaflıysa- biraz indirim görür. Dwarf Fortress için indirim yapmışlardı.
Eki Görüntüle 1680418

O halde ortak bir mail atsak. Oyunu oynamak isteyen arkadaşlar da katılırsa belki dikkate alırlar. Zaten küçük bir ekip. İlgili de duruyorlar oyunculara karşı.

@Gdjer372 bakındım iyi duruyordu aldım, boyutu oldukça düşük, hemen indirdim bir bakayım dedim. Öncelikle fizik konusunda iyi denilebilir ancak KSP yanına yaklaşamaz, kontroller oldukça rahat, KSP'den çok daha rahat oynanıyor. Görüntü kalitesi iyi denilebilir ama fazla bir şey beklenmez, KSP ile benzer. Eğitim kısımları çok daha güzel, KSP bu kadar açıklamıyor. Sistem gereksinimleri de oldukça düşük. KSP daha çok fizik kısımlarına yoğunlaşmış, normal bir insanın oynaması zor ancak Juno oynanabilir. KSP merak edenler için ucuz ve nispeten daha kolay bir versiyonu. İlgisi olanlara tavsiye ederim. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı