Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'de

Herolynx53

Decipat
Yer
Bayou La Batre, Alabama
Daha fazla  
Fenerbahçe, Benfica forması giyen milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etti. Portekiz ekibi, transferi internet sitesinden açıkladı.

Açıklamada, oyuncunun sportif haklarının kalıcı transferi için 22.5 milyon euro ve performansa bağlı değişken bonuslarla bu rakamın 25 milyon Euro'ya ulaşabileceği belirtildi.

Fenerbahçe, benfica forması giyen milli oyuncu kerem aktürkoğlu'nu transfer etti. Portekiz ekibi, transferi internet sitesinden açıkladı.

Açıklamada, oyuncunun sportif haklarının kalıcı transferi için 22.5 milyon euro ve performansa bağlı değişken bonuslarla bu rakamın 25 milyon Euro'ya ulaşabileceği belirtildi.

Anlamıyorum Fenerbahçe'yi, kerem sana 2 gün önce gol attı. Şampiyonlar ligi + 40M Euro'dan etti, niye transfer edersin? Yıldız isim diyorlardı buymuş.
Ayrıca nerede açıkladılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi tutamadım. :D

Screenshot_43.png

25 + 30 milyon toplam 55 milyona mal oldu kerem bize. Peki ya 55 milyon bize kazandırabilecek mi muamma.

Gelecek hoca keremi beğenecek mi belli değil, kendi maliyetini çıkartacak mı belli değil.. Kör noktaya atış yaptık hayırlısı.

40 + 55 milyon o muhtemelen. :D Osimhen kadar olmasa da tarihe geçecek kadar pahalı bir transfer oldu.
Henüz sözleşme detayları tam olarak belli değil. 4.5 milyon euro bandında maaş ödeneceği konuşuluyor. Eğer kesinleşirse bunların üzerine maaş maliyeti de eklenecek.

Henüz sözleşme detayları tam olarak belli değil. 4.5 milyon euro bandında maaş ödeneceği konuşuluyor. Eğer kesinleşirse bunların üzerine maaş maliyeti de eklenecek.
Ben ŞL'den elenmeye 40 milyon, maaş toplamına bonuslarla 30 milyon, transfer 25 milyon diye düşünüp cevapladım. Biraz yanlış anlamışım ama hesap aynı yere çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı