Jhon Duran Fenerbahçe'de

Arabistan da zor olmuştur ya.

Hani 1 sezonda 20 gol atmamıştı? Bilmeden konuşuyorsun. Ek olarak geçen sezonun yarısını Premier Lig'de yarısını Arabistan'da oynadı, yani attığı gollerin hepsini Arabistan'da atmadı. Yine de evet, Arabistan'da bu istatistiği yapmak geçen sezon Süper Lig'de attığı gollerin yarısını penaltıdan atan forvetinizin yaptığı istatistikten daha zor. Üstelik bu adam daha 21 yaşında.

Arabistan da zor olmuştur ya.

5 buyuk ligde yasi 30'dan genc olup bir sorunu olmayan ve 20+ gol katkisi yapan herhangi bir forveti 30'dan asagi alman mumkun degil o da oyuncuyu ikna edebilirsen. 38 yasindaki Dzeko 71 macta 45, begenilmeyen En Nesyri 34 macta 26 gol katkisi yapti bu ligde. Fizigin biraz iyi, biraz da beynin gol atmaya basiyorsa bu ligde cok rahat senede 25 gol katkisini geciyorsun zaten.

Hani 1 sezonda 20 gol atmamıştı? Bilmeden konuşuyorsun. Ek olarak geçen sezonun yarısını Premier Lig'de yarısını Arabistan'da oynadı, yani attığı gollerin hepsini Arabistan'da atmadı. Yine de evet, Arabistan'da bu istatistiği yapmak geçen sezon Süper Lig'de attığı gollerin yarısını penaltıdan atan forvetinizin yaptığı istatistikten daha zor. Üstelik bu adam daha 21 yaşında.

20 golü geçsin "gerçek şampiyon" ilan edelim sizi.

Fenerbahçemizin her konuda anlaştığı Jhon Duran, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi imzayı atmak için kendisini İstanbul'a getirecek olan uçağa bindi. 21 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun devre arasında rekor 80 milyon avroluk bedelle Aston Villa'dan Al Nassr'a transfer olmuştu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

21 yaşında bu oyuncuyu getirmek bana göre Süper Lig tarihinin son zamanlardaki en büyük transferi. 2 yıl kiralama + zorunlu olmayan opsiyon içeriyormuş sözleşmesi. Geçen sezon Aston Villa'dayken oyuncuyu izlemiştim ve çok etkileyici bulmuştum. Premier Lig'de yarım sezonda 12 gol atıp 80 milyona devre arasında transfer olmuştu geçen sene. Bu yaşta Türkiye'ye gelebileceği aklımın ucundan geçmezdi. Siz de transfer hakkındaki görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Ligin içinden geçmeye geliyor. Bu adam bu sezon kendisine balon diyenlere kendini kanıtlayacak. Yaşı gereği amatörlükleri olabileceğinden şüpheliyim sadece. Onun dışında ise Fenerbahçe’de uzun süredir istediğim, genç yetenek tip futbolculardan. Skills videolarını izlemeye başladık. :)

Fenerbahçe'ye büyük maçlarda ve ihtiyaç olduğu anda sahneye çıkacak topçular lazım, öyle 3-0 öndeyken dördüncü golü atıp ben forvetim diye dolaşacak futbolcular değil. Derbi maçlarında susan, berabere kaldığı maçlarda 1 gol atıp takımı ipten alamayacak oyunculara ihtiyaç yok. Bu arkadaşı izlemedim fakat tamamdır dediğim tek şey yaşı oldu, kendini kanıtlamak isteyeceği, azmedeceği yaşta. Yeteneği hakkında bir fikrim yok ama Fenerbahçe'nin azmeden, savaşan, aidiyet gösteren futbolculara ihtiyacı var. Bu arkadaşta Arabistan'ı bırakıp Fenerbahçe'ye geldiyse bunu yapmak istiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı