aliertugrul1997
Femtopat
Daha fazla
Kernel 41(63) hatasını alıyorum, lütfen bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olsun, denemediğim şey kalmadı. Bilgisayarıma işlemci testi yapıyorum, ekran kartı testi yapıyorum, OCCT ile Power testi yapıyorum ve kapanmıyor. Ancak oyuna giriyorum, video izliyorum rastgele kapanıyor. Bazen 1. oyun kapanıyor bazen 5. oyun. Bu hatayı alıyordum daha sonra 5-6 ay almadım sonra bir şeyler yaptım BIOS Update falan 1-2 daha almadım bir daha aldım sonra Realtek ses driverını inaktif ettim 1-2 ay daha almadım. Şimdi bir daha alıyorum ve artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkür ederim. Hızlı başlatma butonu falan bunları hep denedim hiçbiri fayda vermedi. Bu sorunu aldıktan sonra 5-6 ay almadım o ara formatlıydı bilgisayar bu yüzden ve stress testlerinde kapanma olmadığı için donanımsal olduğunu düşünmüyorum ama yanlış düşünüyor da olabilirim. Yardım edebilecek varsa teşekkür ettim. Çok sıkıntılı olmaya başladı bu durum, tam çözdüm diyorum bir daha karşılaşıyorum.
Biri dese ki kardeşim PSU'dandır, ya da ekran kartındandır ya da işlemcidir anakarttır değişeyim bitsin hepsinin garantisi duruyor hala. Ama donanımsal mı hala bilmiyorum. 5-6 ay yaşamadığım için bu seçeneğe hep mesafeliyim o yüzden.
Biri dese ki kardeşim PSU'dandır, ya da ekran kartındandır ya da işlemcidir anakarttır değişeyim bitsin hepsinin garantisi duruyor hala. Ama donanımsal mı hala bilmiyorum. 5-6 ay yaşamadığım için bu seçeneğe hep mesafeliyim o yüzden.
Son düzenleyen: Moderatör: