Ben bu hatayı kullandığım AMD ekran kartınının driver güncellemelerinden sonra alıyordum, daha sonra DDU ile yeni sürümü kaldırıp eskiyi kurunca sorunum düzeliyordu. Sizle ilgili yardımı dokunabilecek tek konu bu geliyor aklıma.
Şu an yaptığım 2 şey oldu 1. si PSU nun vidalarını biraz gevşetmek ( bazen olabiliyor aynısını CPU fanda yaşadım ) 2. si grafik sürücüsü hariç diğer Nvidia driverlarını kaldırmak oldu. 2 saattir bir problem yok. Ama büyük ihtimal yine yapacak. Yaptığı zaman yine sizlere danışacağım. Teşekkürler iyi akşamlar.
Sorun hala devam ediyor. Sağlam olduğuna emin olduğum şeyler PSU,RAM,GPU ve SSD.Bu parçaları başka bilgisayarda test ettim sorunsuz çalışıyorlar. Sorun büyük ihtimal anakart olmalı. İşlemciden olabileceğini düşünmüyorum en yakın zamanda garantiye yollayacağım.
Sistemi belirterek yeni konu açmıştım zaten. Yardım alamamıştım. Bende farkettim ki; yeni konu açarak yardım alamayacağım, bu sorunu yaşayanlara danışmam gerek.
beyler selamlar, pcyi aralık ayında topladım incehesaptan ogünden beri sürekli kernel 41 ve 411 alıp duruyorum. nedir bunun çözümü olay görüntüleyicisinden sizinle ne paylaşmam gerekir