Mavi ekran bir sorun değil, sistemin kendini korumaya alması bir nevi. Asıl sorunun önüne geçme amaçlı olan bir reset protokolü. Dikkatli olun yine de.
Hocam bugün neredeyse pcyi kullanamadım. Şuan ramleri tek tek test ediyorum XMPyi de kapatıp, ilk ramimde hiç bir sıkıntı çıkmadı 2 saatlik test sonucu tertemizdi, şimdi 2. rami deniyorum bir hata çıkarsa yazacağım. @181951
Hocam bugün neredeyse pcyi kullanamadım. Şuan ramleri tek tek test ediyorum XMPyi de kapatıp, ilk ramimde hiç bir sıkıntı çıkmadı 2 saatlik test sonucu tertemizdi, şimdi 2. rami deniyorum bir hata çıkarsa yazacağım. @181951
İlk ramde bir sorun yok tertemiz 2. ram test ediliyor 2. aşamada bir sorun yok şuanlık 1 saat sonra belli olur bir hata çıkarsa servise gönderirim. Ama hata çıkmazsa ayrı ayrıyken ne yapmam gerek bilmiyorum. İkisini aynı anda test ederken 5 dakikada direkt hata çıkmıştı.
İlk RAM'de bir sorun yok tertemiz 2. RAM test ediliyor 2. aşamada bir sorun yok şu anlık 1 saat sonra belli olur bir hata çıkarsa servise gönderirim. Ama hata çıkmazsa ayrı ayrıyken ne yapmam gerek bilmiyorum. İkisini aynı anda test ederken 5 dakikada direkt hata çıkmıştı.
Taktığın slotları değiştirmeyi deneyebilirsin. Bellekte sorun çıkarsa değişim için gönderdiğin sıra sistemi diğer RAM takılıyken çalıştırıp mavi ekran verip vermediğini kontrol et.
Taktığın slotları değiştirmeyi deneyebilirsin. Bellekte sorun çıkarsa değişim için gönderdiğin sıra sistemi diğer RAM takılıyken çalıştırıp mavi ekran verip vermediğini kontrol et.
Güzel, ikisi beraber çalışıyorlarken hata veriyorsa öncelikle ikisinin slotlarını değiştirip bir süre öyle kullan eğer sorun yine devam ederse zaten değişim talep edebilirsin.
Güzel, ikisi beraber çalışıyorlarken hata veriyorsa öncelikle ikisinin slotlarını değiştirip bir süre öyle kullan eğer sorun yine devam ederse zaten değişim talep edebilirsin.
Şuan ikisini de yerlerini değiştirerek taktım ve öylesine testi açtım, önceden hata veriyordu en başlarda şimdi de verecek mi diye eğer vermezse testi kapatıp bir süre deneyeceğim. Ramlerim temiz bundan emin oldum artık sorun başka bir yerde sanırsam.