Çözüldü Kernel Power 41 63 hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe d

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 3600 MHz 32GB
Ekran kartı
RTX 3060 12 GB
Anakart
MS
Son bir aydır sistem, oyunda olsun tarayıcıda dolaşırken olsun, önce ekran gidiyor. Ancak arkadaşlarımla konuşmayı sürdürebiliyorum, müzik sesleri vs. de sorunsuz geliyor. Bazen direkt kendini resetliyor, bazen benim kendim kapatıp açmam gerekiyor çünkü ne kadar beklesem de sonuç alamıyorum. Bazen de anakartta VGA ışığı yanıyor ve ekran yine gelmiyor. Olay görüntüleyicisine bakınca Kernel Power 41 (63) hatası aldığımı fark ettim.

Son bir aydır sistem oyunda olsun tarayıcıda dolaşırken olsun önce ekran gidiyor ancak arkadaşlarımla konuşmayı sürdürebiliyorum müzik sesleri vs. de sorunsuz geliyor.Bazen direkt kendini resetliyor bazen benim kendim kapatıp açmam gerekiyor çünkü ne kadar beklesem de sonuç alamıyorum.Bazen de Anakartta VGA ışığı yanıyor ve ekran yine gelmiyor.Olay görüntüleyicisine bakınca Kernel Power 41 63 hatası aldığımı farkettim.
650 watt psu kullanıyorum.

Çözüm
Tamam sonucu paylaşırım.

Ekran gitti reset attı sanırım ama VGA LED'i yanıyor yine ekran gelmiyor.

Power Supply bozuk, güç veremiyor. Uygun fiyata bunu öneririm. Uzun ömür seni götürür
Son bir aydır sistem, oyunda olsun tarayıcıda dolaşırken olsun, önce ekran gidiyor. Ancak arkadaşlarımla konuşmayı sürdürebiliyorum, müzik sesleri vs. de sorunsuz geliyor. Bazen direkt kendini resetliyor, bazen benim kendim kapatıp açmam gerekiyor çünkü ne kadar beklesem de sonuç alamıyorum. Bazen de anakartta VGA ışığı yanıyor ve ekran yine gelmiyor. Olay görüntüleyicisine bakınca Kernel Power 41 (63) hatası aldığımı fark ettim.

650 watt PSU kullanıyorum.

FurMark testi yapalım oncellikle indirin 10 dakika test yapalım.

Tamam sonucu paylaşırım.

Ekran gitti reset attı sanırım ama VGA LED'i yanıyor yine ekran gelmiyor.

Power Supply bozuk, güç veremiyor. Uygun fiyata bunu öneririm. Uzun ömür seni götürür

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı