Carnage-5060 Ti hazır sistem alınır mı?

KamyonLastigi

Yoctopat
Daha fazla  

Fiyatına göre iyi gördüm ve güzel olduğunu düşünüyorum bilgisayardan anlayan kişiler fiyatına göre alınmalı mı?
Yahut sizin önerdiğiniz 40k ve altı sistemler var mı?
Gaming gecesini bekleyin derim ürün gereksiz pahalı.

Fiyatına göre iyi gördüm ve güzel olduğunu düşünüyorum bilgisayardan anlayan kişiler fiyatına göre alınmalı mı?
Yahut sizin önerdiğiniz 40k ve altı sistemler var mı?
Ben ekte detayları yazan sistemimi monitör hariç 39bin civarına topladım gayet memnunum attığınız sistem biraz pahalı geldi bana ayrıca anakartta 1 m2 yuvası var sanırım. Öneri olarak YouTube da pc hocasının son videosundaki tavsiye sistemi öneririm Bi kaç eklenti yapabilirsin eklentileri güzeldi o olmasa da o ayarda yakın fiyatta Bi sistemde olur ama bu sistem için 40 bin görmemek lazım bence
(Asus dual rtx 5060ti 16gb / Asus vg27aqml 2k 240hz / Amd ryzen 7500f / Asus Prime B650 M-K / Kioxia g3 1tb / Patriot viper 32gb 6000mhz cl30 / Thermalright phantom sprit)

Ben ekte detayları yazan sistemimi monitör hariç 39bin civarına topladım gayet memnunum attığınız sistem biraz pahalı geldi bana ayrıca anakartta 1 m2 yuvası var sanırım. Öneri olarak YouTube da pc hocasının son videosundaki tavsiye sistemi öneririm Bi kaç eklenti yapabilirsin eklentileri güzeldi o olmasa da o ayarda yakın fiyatta Bi sistemde olur ama bu sistem için 40 bin görmemek lazım bence
(Asus dual rtx 5060ti 16gb / Asus vg27aqml 2k 240hz / Amd ryzen 7500f / Asus Prime B650 M-K / Kioxia g3 1tb / Patriot viper 32gb 6000mhz cl30 / Thermalright phantom sprit)
nerden nasıl aldın 39bine o sistemi söyle de biz de alalım

nerden nasıl aldın 39bine o sistemi söyle de biz de alalım
Yaz ayının başından sonuna kadar yaklaşık 3 4 ay boyunca alacağım parçaları akakçeden ekledim ve güzel fiyata indiği an sipariş ettim. Kasayı ve soğutmayı iyzico ve parolpara kampanyasından aldım soğutucu bedavaya gelmiş oldu hatta biraz da para arttı. Ekran kartını trendyoldan peşin fiyatına 6 ay taksitle aldım Ram ve ssd yi bu yılın en düşük fiyatından aldım sinerjiden. Aslında öyle absürt ucuz almadım ekran kartı modelini düşürsem palit filan alsam 3 bin daha ucuza gelirdi sistem. Monitör dahil değil ama yazdığımı iyi oku

Technopat Haberler

Geri
Yukarı