Kernel Power 41 63 hatası ve devamında gelen diğer hatalar

Daha fazla  
Merhaba. Yine bu olay başıma geldi maalesef. Aradan çok uzun süre sonra yani yaklaşık 6 ay sonra nedense yine oldu. Arka planda bir işlemim vardı ve gereksiz elektrik tüketmesin diye monitörümü kapatmıştım. Döndüğüm zaman monitörü açtığımda sinyal yok yazısı ile karşılaştım ve hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyordu. Olay görüntüleyicisine baktım. Bu hatanın oluştuğundan söz ediyor. Sadece bu değil, bir sürü hata var ve bunula ilgili resimi gösteriyorum.
Kernel Power hatası en aşağıdaki resimde.

hata2.png

hata1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam genelde Kernel Power uyarısı güç kaynağından kaynaklıdır, OCCT adlı programı yükleyip ekran kartını ve işlemciyi yaklaşık 25 dakika 30 dakika stress testine sokun, eğer bilgisayar donarsa veyahut kapanırsa demek ki güç kaynağındadır, bazen 3'lü Prizde'de sıkıntı olabiliyor kalitesiz ise, bende de bu sorun vardı fişi değiştirdim düzeldi, fakat 3 ay sonra tekrar başladı ve sıvı soğutmamda çalışmamaya başladı sıvı soğutucuyu değiştirince düzeldi. Garanti devam ediyorsa garantiye yollayın en kötü.

Hocam genelde Kernel Power uyarısı güç kaynağından kaynaklıdır, OCCT adlı programı yükleyip ekran kartını ve işlemciyi yaklaşık 25 dakika 30 dakika stress testine sokun, eğer bilgisayar donarsa veyahut kapanırsa demek ki güç kaynağındadır, bazen 3'lü Prizde'de sıkıntı olabiliyor kalitesiz ise, bende de bu sorun vardı fişi değiştirdim düzeldi, fakat 3 ay sonra tekrar başladı ve sıvı soğutmamda çalışmamaya başladı sıvı soğutucuyu değiştirince düzeldi. Garanti devam ediyorsa garantiye yollayın en kötü.
Merhaba hocam. Ben bu Kernel Power hatasını yaklaşık 6 ay önce almıştım ve halen daha almaya devam ediyorum. Sürekli oluyordu ve rahatsız ediciydi. Bilgisayarı OCCT ile teste sokmadım, başka bir uygulama ile denedim ve bir sorun oluşmadı. O zaman prizi değiştirmeyi de denedim ve yine bu oldu. Windows'un bu desteği oluyor ve ona başvurmuştum. Orada ekran kartının sürücüsünü değiştirdim ve 6 ay boyunca bir daha bu hatayla karşılaşmadım. OCCT ile denememi ister misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı