Kernel Power 41-63 Hatası

Yer
İstanbul,Pendik
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hafta 1 karnel-Power 41 diye hata alıyorum. Genelde bilgisayarı yeni açınca direk siyah ekran olup ekran görüntüsü gidiyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Her şeyi denedim ama çözülmedi sorun ne olabilir?

Sistem özellikleri
R5 2600
16 GB G.Skill 3000
RX 580 STRIX
Thermaltake 600 RGB Smart
480 GB Toshiba SSD
B450M Dragon

Her şeyi denedim demişsiniz, ne denediniz? Ona göre onları önermeyeyim.

PSU'nuz modüler değil, kabloyu kime değiştirttiniz? FurMark'ı kaç dakika yaptınız? Ekran kartınızın hangi sürücüsü kurulu şu an? Mavi ekran alıyor musunuz hiç? Güç planıyla oynamışsınız sanırım bir ara, varsayılan hale getirin.

PSU'nuz modüler değil, kabloyu kime değiştirttiniz? FurMark'ı kaç dakika yaptınız? Ekran kartınızın hangi sürücüsü kurulu şu an? Mavi ekran alıyor musunuz hiç? Güç planıyla oynamışsınız sanırım bir ara, varsayılan hale getirin.

Vatan'da değiştirdim. FurMark 30 dk civarı yaptım. Ekran kartı 19.9.2 yüklü Güç planı AMD seçili.

Varsayılan olarak dengeliydi sanırım, onu yapın. Şimdiki ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve verdiğim linkteki 20.11.2 sürüm sürücüyü kurun. Mavi ekran almıyorsunuz sanırım.

Varsayılan olarak dengeliydi sanırım, onu yapın. Şimdiki ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve verdiğim linkteki 20.11.2 sürüm sürücüyü kurun. Mavi ekran almıyorsunuz sanırım.
Mavi ekran almıyorum.
O dediğiniz şekilde sildim. Sonra sizin dediğiniz sürümü yükledim. Başka bir şey yapmam gerekir mi?

Şimdilik gerekli değil. Bir süre kullanın sistemi, sorun çözülmüşse belirtirsiniz. Çözülmemişse de yazarsınız, başka işlemler yaparız.

Şimdilik gerekli değil. Bir süre kullanın sistemi, sorun çözülmüşse belirtirsiniz. Çözülmemişse de yazarsınız, başka işlemler yaparız.

Teşekkür ederim abi. Bir şey soracağım; o programla sildim, sonra normal o versiyonu yükledim, doğru mu? Son olarak BIOS yeni güncelleme gelmiş yapayım mı?

Evet, doğru yapmışsınız. 2409 sürüm BIOS'tan bahsediyorsunuz sanırım. Evet, yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı