Kernel Power 41 63 Hatası

Kuda

Hectopat
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum. Sistem boşta yük altında değilken Discord'dan arkadaşlarla konuşuyoruz mesela ve tek yaptığım işlem bu. Önce ekran kararıyor ancak arkadaşların sesi gelmeye devam ediyor 3-5 saniye. Sonra sesler cızırdıyor ve ekranda çizgiler ortaya çıkıyor ve sistem reset atıyor. Olay günlüğüne baktığım zaman aldığım hata kernelpower 41-63. ekranın fotoğraflarını da çektim olay günlüğünü de aldım.

3b3454b3-2f57-4705-8061-33f413a8acd9.jpg
4d4b8118-e49e-4c9e-b7a8-2d97bce6da09.jpg

Evet arkadaşlar?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum. Sistem boşta yük altında değilken Discord'dan arkadaşlarla konuşuyoruz mesela ve tek yaptığım işlem bu. Önce ekran kararıyor ancak arkadaşların sesi gelmeye devam ediyor 3-5 saniye. Sonra sesler cızırdıyor ve ekranda çizgiler ortaya çıkıyor ve sistem reset atıyor. Olay günlüğüne baktığım zaman aldığım hata kernelpower 41-63. ekranın fotoğraflarını da çektim olay günlüğünü de aldım.

Eki Görüntüle 533628Eki Görüntüle 533629

Evet arkadaşlar?

Sorunu çözebildinmi bende aynı sorunu yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı