Kernel Power 41 hatası

Daha fazla  
Olay görüntüleyicisine baktığımda 15 sefer bu hatayı aldığımı gördüm. Bilgisayarımı ilk aldığım sıra ayda 1 olmuş. 10.08 tarihinde ise 10 sefer bu hatayı aldım. Valorant'ta açılmıyor. Sanırım bununla ilişkili. PSU mu bozuk benim, ne yapmalıyım? Garantisi de devam ediyor ama yedek PSU yok.
SFC scannow yaptım bugün. Yine az önce aynı hatayı verdi.
Bu arada başka oyunlara giriş yapabiliyorum ve oyun kapanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatayı biraz daha açar mısın? Alınca yeniden başlıyor mu? Donuyor mu? Ekran kartını çıkarıp, işlemciden görüntü alarak dener misin? Bu hata çoğunlukla parça kaynaklı oluyor. Onun dışında birçok nedeni oluyor. Priz değiştirip çözen bile var.
Hata verdikten sonra yeniden başlıyor hocam. Geçen sefer ekran kartını DDU ile kaldırırken güvenli mod seçtim ve üst üste 10 sefer verdi. PC bazen de Valorant oynarken rest atıyordu.

Kernel 41 hatasını ben format atıp temiz kurulum yaparak çözmüştüm sürücüleri de Windows update üzerinden yapmıştım chipset sürücüsünü de unutmayalım bu şekilde tekrar deneyebilirsin bende de rocketleague ve witcherda yapıyordu diğer oyunlar normal açılıyordu.

Kernel 41 hatasını ben format atıp temiz kurulum yaparak çözmüştüm sürücüleri de Windows update üzerinden yapmıştım chipset sürücüsünü de unutmayalım bu şekilde tekrar deneyebilirsin bende de rocketleague ve witcherda yapıyordu diğer oyunlar normal açılıyordu.
Bugün deneyeceğim inşallah hocam. Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı