Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son 1 aydır bu hatayı alıp duruyordum ve sorunun PSU ile ilgili olduğunu düşünüp yeni bir PSU satın aldım. Eskisine nazaran bu hatayı çok çok az alıyorum ama hala bitmiş değil. Bu sorunun devam etmesinin sebebi nedir?
VIDEO_TDR_FAILURE hatası alınmış. TDR yani Zaman Aşımı Tespiti ve Kurtarma mekanizması, ekran kartındaki tepki problemlerini tespit etmek amacıyla kullanılır.
GPU, normalde kendisine tahsis edilen (allocated) süreden daha uzun süre geçirirse sürücüye bildirim verilir. TDR mekanizmasının çalışma mantığı ve amacı budur.
İşlem başarılı olduğunda "Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve kurtarıldı." gibi bir açıklamayla karşılaşırsınız. Olmazsa da almış olduğunuz VIDEO_TDR_FAILURE hatası ortaya çıkar.
NVIDIA ekran kartı sürücüsü yanıt vermemiş.
Halihazırda kurulu olan sürüm nedir?
VIDEO_TDR_FAILURE hatası alınmış. TDR yani Zaman Aşımı Tespiti ve Kurtarma mekanizması, ekran kartındaki tepki problemlerini tespit etmek amacıyla kullanılır.
GPU, normalde kendisine tahsis edilen (allocated) süreden daha uzun süre geçirirse sürücüye bildirim verilir. TDR mekanizmasının çalışma mantığı ve amacı budur.
İşlem başarılı olduğunda "Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve kurtarıldı." gibi bir açıklamayla karşılaşırsınız. Olmazsa da almış olduğunuz VIDEO_TDR_FAILURE hatası ortaya çıkar.
NVIDIA ekran kartı sürücüsü yanıt vermemiş.
Halihazırda kurulu olan sürüm nedir?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Teşekkür ederim. Bu arada NVIDIA kullanmama rağmen bu AMD yazılımı hala çalışmaya devam ediyor. DDU ile kaldırmıştım AMD sürücüsünü ama bunu kaldıramıyorum bir türlü. Nasıl silebilirim?