Hayırlı günler bugün Valorant'ı açmak istediğimde bu hatayı verip mavi ekran aldım.
Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok sadece Valorant'ı açmak isteyince mavi ekran alıyorum çözümü nedir?
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...
Dosyaları inceledim. Hataların tümü Vanguard Anti-Cheat yazılımı sebebiyle gerçekleşmiş. Vanguard yazılımını kaldırıp yeniden kurun. Bugün Vanguard kaynaklı mavi ekran hatası konuları ardı ardına açılıyor. Genel bir sorun var anlaşılan. Çözmezse Riot'a bilet açın.
Doğrulamak için soruyorum. Anakartınız ASUS PRIME B650M-R mi?
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
support-valorant.riotgames.com
Buradan BIOS güncelleyebilirsiniz ama, çözeceğini pek sanmıyorum. Size bırakıyorum, isteğe bağlı.
PRIME B650M-R is equipped with outstanding features, including DDR5, PCIe 4.0 support, two M.2 slots, Realtek 2.5Gb Ethernet, ports, front USB 5Gbps Type-C®, BIOS FlashBackâ¢, HDMI