Kernel Power 41 mavi ekran hatası

MuhendisBey1

Hectopat
Arkadaşlar, laptopum bugün 8 dakikada 2 defa mavi ekran verdi. O kadar hızlıydı ki okuyamadım sorunun sebebini. Olay görüntüleyici üzerinden baktığımda resimdekini buldum. RAM'lerde sıkıntı var mı diye Memtest86 kontrolü yaptım, RAM'lerde sıkıntı yoktu. Sorun nedir acaba?

Not: Oyun oynarken vermedi mavi ekranı, durup dururken verdi.

Dosya Ekleri

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 101
Dipnot uzun zamandıır böyle bir mavi ekran almadığım için AIDA programına gerek duymamıştım. Normalde bilişim sorunlarını kendim çözen bir insanım ama dediğim gibi uzun zamandır böyle bir hatayla karşılaşmadım.

Cihazda donanımsal bir sıkıntı olabilir. FurMark ve OCCT ile test eder misiniz?

Müsait bir zamanda test edip sonuçlaroı yükleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows özelliklerinden Hyper V tiklerini kaldırın. Wireless sürücünü, İntel ve Nvidia GPU sürücülerini güncelleyin.
İntel sürücü bulucu ve diğer yazılımlarını kaldırın. Monster yazılımlarını da kaldırın. Monster ile iletişime geçip güncel BIOS isteyin. PCI veriyolunda sorun gözüküyor.

HDsentinel ile de disk sağlıklarını kontrol edip sonucu paylaşın.

Windows özelliklerinden Hyper v tiklerini kaldırın. Wireless sürücünü, Intel ve NVIDIA GPU sürücülerini güncelleyin.
Intel sürücü bulucu ve diğer yazılımlarını kaldırın. Monster yazılımlarını da kaldırın. Monster ile iletişime geçip güncel BIOS isteyin. PCI veriyolunda sorun gözüküyor.

Hdsentinel ile de disk sağlıklarını kontrol edip sonucu paylaşın.

SSD'lerin yerini değiştirip format attım. Şu anlık düzeldi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı