Kernel Power siyah ekran

Makaleler
1
Hata bu arkadaşlar. Resim sildim yanlışlıkla. Ama Kernel Power hatası veriyor olay günlüklerinde. @Yener K. dün söylemiştiniz bugün sıklaşmaya başladı siyah ekran ve restart sorunu. PSU mu almalıyım? Ek bir 3'lü prizden alıyorum acaba tam W çekmiyor mu? Prizdende olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle PSU. Farklı priz deneyebilirsiniz ama bu zayıf bir ihtimal. Benim de başıma geldi ve yeni PSU alınca düzeldi.

Daha 2 gün önce aynı sorunu yaşadım. RTX3070 ve 12400f ile 600w kullanıyordum bu hatayı aldım. PSU değiştirince sorun çözüldü gibi normal her şey. Eğer ben şuan değiştiremem derseniz binen yükü azaltarak bu hatayı çözebilirsiniz. Oyunlarda ayarları çok yükseğe çekmeyin işlemcinizde boost özelliği varsa kapatın. Bir süre idare edebilir ama bu sorun %80 PSU'dan kaynaklanıyor.

Büyük ihtimalle PSU. Farklı priz deneyebilirsiniz ama bu zayıf bir ihtimal. Benim de başıma geldi ve yeni PSU alınca düzeldi.

Hocam BIOS güncel değilmiş. İlk sürüm. 2 sürüm daha gelmiş üstüne. PC alırken güncellememişler. Şu an 16 saat oldu çalışıyor Kernel Power 41 63 vermedi. İlerleyen zamanlarda bilgilendirme yaparım gene bir şey olursa.

Daha 2 gün önce aynı sorunu yaşadım. RTX3070 ve 12400F ile 600W kullanıyordum bu hatayı aldım. PSU değiştirince sorun çözüldü gibi normal her şey. Eğer ben şu an değiştiremem derseniz binen yükü azaltarak bu hatayı çözebilirsiniz. Oyunlarda ayarları çok yükseğe çekmeyin işlemcinizde Boost özelliği varsa kapatın. Bir süre idare edebilir ama bu sorun %80 PSU'dan kaynaklanıyor.

Hocam BIOS güncel değilmiş. İlk sürüm. 2 sürüm daha gelmiş üstüne. PC alırken güncellememişler. Şu an 16 saat oldu çalışıyor Kernel Power 41 63 vermedi. İlerleyen zamanlarda bilgilendirme yaparım gene bir şey olursa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı