Kernel Security Check Failure Mavi Ekran Hatası

blackbatuhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar mavi ekran hatası alıyorum. ''Kernel security check failure'' yazıyor günde 3-4 kez bu hatayı alıyorum. Minidump dosyalarını paylaştım lütfen yardım edin.

minidump.rar

arkadaşlar koskoca forumda bilen 1 kişi bile yokmu minidumpıda attım ya

Win 10 ' a geçtiğim zaman daha çok mavi ekran veriyor birde benim bilgisayarın sürümü a5 v5.1.1 olanı 5.1 ile arasında sadece harddisk farkı var bios güncelmidir? Birde usta ramden kaynaklanmıyordur dimi? ramden kaynaklanıyorsa servise vericem daha yeni bilgisayar çünki

a5 v5.1.1 olanı 5.1 ile arasında sadece harddisk farkı var bios güncel midir?
Evet güncel. Yine de üreticiye sorabilirsin.
Birde usta ramden kaynaklanmıyordur dimi? ramden kaynaklanıyorsa servise vericem
İlk olarak yazılımsal sorunları gidermek lazım sonra anlaşılır donanımdan mı kaynaklı olduğu tabi sosyalde çoğu kişi yarım yamalak yapıyor dediklerimi sonra boşuna servise gönderiyor yada bilgisayarı satıyor. Kısaca dediklerimi tam yapmadan donanım kaynaklı denilmez. Belirli sonuç varsa zaten yukarıda söylerdi her kişi için bu durum geçerli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı