Kernel Security Check Failure Mavi Ekran

HoLyCooL

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Monster Abra A7 6.2 sahibiyim. Bugün masaüstünde sadece spotify ile müzik dinlerken Kernel_Security_Check_Failure Blue Screen hatası aldım. Minidump dosyasını Yandex Disk'e upload ettim.
minidump.rar

Photoshopu yönetici olarak çalıştırınca mavi ekran veriyor. Nvidia grafik ile çalıştırıyorum mavi ekran vermiyor.
Ekran kartı sürücülerin doğru yüklenmemiştir. Ayrıca Adobe güncellemelerini yapmamış olabilirsin.

Ekran kartı sürücülerin doğru yüklenmemiştir. Ayrıca Adobe güncellemelerini yapmamış olabilirsin.
Nvidia sürücümü 2 gün önce temiz kurulum seçerek güncelledim. Adobenin son güncellemesinide yükledim. Geriye Intel HD Graphics kaldı onuda silip yükleyeyim. Bu photoshopu pc yi yeni başlattığımda biraz kasılarak açılıyor sonra mavi ekran veriyor.
Temiz bir format atsam düzelir mi?

Son düzenleme:
Hocam format attım herşeyi düzgünce yükledim. Intel denetim masasına girip ayarlardan bilgi merkezine gelince mavi ekran veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam format attım herşeyi düzgünce yükledim. Intel denetim masasına girip ayarlardan bilgi merkezine gelince mavi ekran veriyor.
İntel sürücün güncel değil o zaman. Eski veya uyumsuz sürümü yüklüyorsun.

İntel sürücün güncel değil o zaman. Eski veya uyumsuz sürümü yüklüyorsun.
Çözdüm galiba hocam. Nvidia 361 sürümü var 21 aralıkta çıkan bunu yüklüyordum en son güncel driver diye meğersem bu uyumsuzluk yapıyormuş. 359 sürümüne döndüm. Şuan stabil teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı