Intel'in sürücüsü dediğim gibi Program Ekle / Kaldır'dan kaldırdım ve verdiğiniz linktekini indirip kurdum.
NVIDIA'nın sürücüsünü ise sitedeki DDU rehberinden faydalanarak anlatıldığı şekilde kaldırdım ve sitesinden tekrar indirip kurdum.
Photoshop'u tamamen kaldırdım ve Adobe'un sitesinde deneme sürümü olarak tamamen orjinal hâlde indirdim ve onu da kurdum.
NVIDIA denetim masasına girdim ve Photoshop'u yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlı olarak ekledim.
Photoshop'u açtığımda hâlâ bi takım kasmalar ve performans düşüklüğü yaşıyorum. Henüz hata vermedi ama her an verecek gibi sürekli kasılıyor. Fırçalar ise kalitesizlikten ölüyor.
Buradan nasıl göründüğüne bakabilirsiniz.
Kaldıki dün photoshop'u hiç açmadan tekrar mavi ekran aldım (Page Fault In Nonpaged Area).
memtest86 ile 12 saat bellek testi yaptım ve sorun çıkmadı.
Bilgisayar açılırken yavaş açılıyor, uzun süre açık kaldığında ekranda izler beliriyor (Chrome sayfasının izi kalıyor) ve sürekli mavi ekran alıyorum.
Hocam söylediğiniz ve yapmadığım, yanlış yaptığım kısım neresi? Sorun bilgisayarımda mı, programda mı, sürücülerde mi, bende mi?
Yepyeni bilgisayar ancak çekmediğim kalmadı gerçekten. Garantiye göndersem 1 ay tatilim var bilgisayarsız geçirmek istemem.
Lütfen yardımcı olun.