Kernel zararlı mı?

Altay42

Hectopat
Arkadaşlar J7 Prime telefonu işlemcisi 64-Bit(32-Bit mode) kullanıyor bu yüzden root atıp 64-Bit kernel yüklemeyi düşünüyorum, kernelin pil sağlığınin bozulmasına, aşırı ısınmaya, telefona zararı vb şeyler olur mu? Eğer zararı yoksa 64-Bit kullanan kernel önerir misiniz?

Arkadaşlar root atıp Magisk Hide modülü ile telefonu başka cihaz gibi gösterip 32-Bit mode kullanırken 64-Bit uygulama, oyun yükleyebilir miyim? TFT Mobile, emulator gibi.

Bende 2 gün önce Samsung Galaxy Tab e tabletime viperos adlı ROM'u attım.

İyi yanları;

1)sürüm 7.1.2 oldu bu sayede EBA'ya girebiliyorum.
2)arayüz gerçekten çok güzel sanki yeni alınmış gib.

Dezavantajları;
1)şarj hemen bitiyor.
2)ışık kısılmıyor aydınlık modda.

Önerim güzel bir ROM'sa neden olmasın.

Arkadaşlar root atıp Magisk HID'e modülü ile telefonu başka cihaz gibi gösterip 32-Bit mode kullanırken 64-Bit uygulama, oyun yükleyebilir miyim? TFT Mobile, emulator gibi.

Tekrar söylüyorum bunu yaparken brick hale getirme riskin var hiç riske atma eğer durumun varsa telefonunu değiştir.

Artı -1 Eksi
Tekrar söylüyorum bunu yaparken brick hale getirme riskin var hiç riske atma eğer durumun varsa telefonunu değiştir.
Kardeşim brickde brick ne kasıyorun ya bu kadar? Telefonu brick etme ROM atmaktan daha zor. Allah aşkına kulaktan dolma bilgiler ile dolaşıyorsunuz.

Konu sahibine 2000-3000 TL'ye yeni bir telefon alabilirsiniz.

Kernel atmak stabiliteyi bozabilir, çünkü üçüncü parti kernel'ler üreticinin test ettiği kadar test edilemez. Telefonu daha kullanmak istiyorsanız atabilirsiniz tabii fakat ne kadar stabil ve günlük kullanıma yatkın olacağı tartışma konusu olacaktır.

Konu sahibine 2000-3000 TL'ye yeni bir telefon alabilirsiniz.

Kernel atmak stabiliteyi bozabilir, çünkü üçüncü parti Kernel'ler üreticinin test ettiği kadar test edilemez. Telefonu daha kullanmak istiyorsanız atabilirsiniz tabii fakat ne kadar stabil ve günlük kullanıma yatkın olacağı tartışma konusu olacaktır.

Hocam dikkatinize durumunuz varsa demiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı