ROTTR sürücü hatası vererek sürekli çöküyordu. Ben de Geforce Experience'den sürücüyü yeniden kurayım dedim ve bu mavi ekranla karşılaştım. Donanımsal bir sorun olabilir mi? Minidump dosyası: minidump.rar
Not: Sistemi topladığımdan beri karşıma çıkan ilk ve tek mavi ekran.
Ekran kartı çalışmayı durdurmuyor sürücüyü tekrar kurmaya çalışırken sistem çöküyor. Eğer besleyemiyor olsaydı şimdiye kadar daha ağır grafikli oyunları test ettim onlarda çökerdi. Mesela BF1 çökerdi. Bu arada sorunum asıl kaynağı şu: Rise Of The Tomb Raider Rastgele Çökmesi ve Hatalar
Keşke linki baştan paylaşsaydınız. Diyor ki, ekran kartı kaynakları yetersiz. Yeniden deneyin ya da daha düşük ayarlarda deneyin diyor. Grafik ayarlarını düşürün. Bellek yetmezliği olabilir.
Keşke linki baştan paylaşsaydınız. Diyor ki, ekran kartı kaynakları yetersiz. Yeniden deneyin ya da daha düşük ayarlarda deneyin diyor. Grafik ayarlarını düşürün. Bellek yetmezliği olabilir.
İşte buna aklım ermiyor... 20 FPS olsa bile o ayarları açmak zorunda ki ayarlarım high ayarlar ve 40-50 arası alıyorum sonra tak diye oyun çöküyor Bellek 1500 MB RAM 5000 MB kullanıyordu
Belli ki oyunun motoruyla alaka bir hata. Ama burdaki asıl sorun driver' ı yeniden kurarken bilgisayarın çökmesi. İnş yeni driver' ı güncellemesi yaparken de çökmez...