KERNEL_APC_PENDİNG_DURING_EXIT Mavi Ekran Hatası

Hocam, sorunla alakası yok ancak sistemin, imzandaki sistem ise Frisby PSU hiç olmamış.
Benim hatam. Sistem toplarken PSU'nun ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Ben de gittim Vatan'da en ucuz yetebilecek ne varsa onu yazın dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük bir ihtimal PSU sisteme güç besleyemiyor olabilir ve buna bağlı olarak ekran kartı çalışmayı durduruyor olabilir.
Ekran kartı çalışmayı durdurmuyor sürücüyü tekrar kurmaya çalışırken sistem çöküyor. Eğer besleyemiyor olsaydı şimdiye kadar daha ağır grafikli oyunları test ettim onlarda çökerdi. Mesela BF1 çökerdi. Bu arada sorunum asıl kaynağı şu: Rise Of The Tomb Raider Rastgele Çökmesi ve Hatalar

Keşke linki baştan paylaşsaydınız. Diyor ki, ekran kartı kaynakları yetersiz. Yeniden deneyin ya da daha düşük ayarlarda deneyin diyor. :) Grafik ayarlarını düşürün. Bellek yetmezliği olabilir.
İşte buna aklım ermiyor... :D 20 FPS olsa bile o ayarları açmak zorunda ki ayarlarım high ayarlar ve 40-50 arası alıyorum sonra tak diye oyun çöküyor :D Bellek 1500 MB RAM 5000 MB kullanıyordu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı