Çözüldü KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR hatası ve diske erişememe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

inlvrama

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SanDisk
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Gigabyte GA-A320M-H
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500X
Arkadaşlar selamlar. Son zamanlarda artık bıktıracak kadar mavi ekran hatası almaya başladım. Mavi ekran veriyor ve sonra hata bilgileri toplanıyor diyerek %0 da kalıyor. Minidump klasörü bomboş ayrıca son çökmeden sonra 1TB diskin ömrünü tamamladığını öğrendim. Dosya yöneticisine girince Windows'un diski okumadığın gördüm fakat 5 dakika sonra okudu. Çökmelerin sürekleri diski görüp görememeyişinden olduğunu sanıyorum. İşi bilen birisi yazarsa çok mutlu olurum teşekkürler. (hatanın diskten kaynaklandığını düşündüğüm disk HDD ve markası Toshiba hdwd 110. görev yöneticisinde kullanımı %0)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teoride evet, reelde de bilemeyiz. Denemelisiniz ki görelim. Elimizde hiçbir detay olmadan ancak bu kadarını yapabiliyoruz. Dediğim gibi çıkarıp sistemi gözlemleyin derim.

Teoride evet, reelde de bilemeyiz. Denemelisiniz ki görelim. Elimizde hiçbir detay olmadan ancak bu kadarını yapabiliyoruz. Dediğim gibi çıkarıp sistemi gözlemleyin derim.

@Enes3078 bir daha çöktü ve minidump ı okudum. Sana bildirmek istedim.

resim_2022-04-15_153757528.png
resim_2022-04-15_153817672.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı