KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Mavi Ekran Hatası

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
2/3 Total pass yeterlidir genelde. Ancak 1. de sorun çıkarmadıysa sorun yok denilebilir. İlerleyen zamanlardaki duruma göre tekrarlayabilirsin.
Yoldayım. Gidince o dediğiniz sürücüleri de kuracağım. Sonrasında yapmam gereken var mı ? Tekrar mavi ekran almadığım sürece sorun yok diyebilir miyiz ? Temiz kurulum yapmaya gerek var mı ? Son olarak Windows 10 için hangi sürümü önerirsiniz ?

Hocam bugün bir sıkıntı olmadı. Ama şarjda iken yaklaşık 2 saat kadar Forza Horizon 4 oynadım. Kasa üzerindeki turuncu şarj ledi birkaç defa yanıp söndü sizce nedendir ?

Kasa üzerindeki turuncu şarj ledi birkaç defa yanıp söndü sizce nedendir ?
Kasa dediğin laptop durum ledlerinden mi bahsediyorsun?

Şarj kritik seviyeye gelmiş olabilir, oyundan çıkınca veya girince yapmış olabilir, pencere değiştirme yaptıysan olabilir, adaptör yerinden çıktıysa vb. olabilir. O anda ne yaşadığını bilmeden bir şey diyemeyiz senin bilmen lazım o an ne olduysa ondandır.

Kasa dediğin laptop durum ledlerinden mi bahsediyorsun?

Şarj kritik seviyeye gelmiş olabilir, oyundan çıkınca veya girince yapmış olabilir, pencere değiştirme yaptıysan olabilir, adaptör yerinden çıktıysa vb. olabilir. O anda ne yaşadığını bilmeden bir şey diyemeyiz senin bilmen lazım o an ne olduysa ondandır.
Laptop bildirim ışığı. O sırada pencere değiştirmiş ve sıcaklıklara bakmıştım sanırım, bir de parlaklığı değiştirdim. Tam dolu ile %80 de şarjı kesmenin farkı var mıdır ? Çünkü %80 kısıtlama ile kullandığımda pil genelde 77-79 aralığında oluyor. Birazdan tam dolu deneyeceğim.

Tam dolu ile %80 de şarjı kesmenin farkı var mıdır ? Çünkü %80 kısıtlama ile kullandığımda pil genelde 77-79 aralığında oluyor.
Lityum pil ise farkı yok. Diğer hafıza tutan pillerden ise tam doldurman gerekli.
O sırada pencere değiştirmiş ve sıcaklıklara bakmıştım sanırım, bir de parlaklığı değiştirdim.
Bundan kaynaklıdır o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı