KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ve UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 11

D0lunay380

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1C5LWNAB4FBq7LL79flwQB8AqbIHmKliT?usp=sharing
RAM
G skill 16gb ddr4
SSD veya HDD modeli
samsung 970 evo plus 512gb / barracuda 1tb 2x
Ekran kartı
Geforce Rtx 4060
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.6
Kendim biraz yazılanları okuyup sorunu çözmeye çalıştım ama az bilgim olduğu için yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

Büyük bir ihtimal 1 tane HDD'im arızalı çünkü ona Steam'den yüklediğim oyunlar siliniyor. Bir daha indirmek zorunda kalıyorum ve ara sıra HDD'yi tanımıyor. Bilgisayar acaba SATA kablosu mu bozuk ona göre kablo veya HDD alayım sorun düzelsin. Artık çok canımı sıkmaya başladı bu sorun. 1 aydır falan böyle.

Minidump dosyaları: Minidump dosyaları - Google Drive

Kaç tane HDD var ki? Özelliklere yazdığın HDD zaten kronik.

Seagate Barracuda 1TB HDD var 2 tane 1 tanesi eski bilgisayarımdan kalma(arızalı olan), öbürü şu anki PC'yi aldığımda içinde vardı.

Kendim biraz yazılanları okuyup sorunu çözmeye çalıştım ama az bilgim olduğu için yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

Büyük bir ihtimal 1 tane HDD'im arızalı çünkü ona Steam'den yüklediğim oyunlar siliniyor. Bir daha indirmek zorunda kalıyorum ve ara sıra HDD'yi tanımıyor. Bilgisayar acaba SATA kablosu mu bozuk ona göre kablo veya HDD alayım sorun düzelsin. Artık çok canımı sıkmaya başladı bu sorun. 1 aydır falan böyle.

Minidump dosyaları: Minidump dosyaları - Google Drive

HDD sorunlu ise bu sisteme uygun fiyat 1-2TB HDD önerir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı