Çözüldü KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Herkese iyi akşamlar. Birkaç saat önce Windows 10 2004'den 20H2 sürümüne yükseltme yaptım. 2004'de ekran alıntısı aracında resmi çizerken ekranım gidip geliyordu. 20H2 de bu sorunu çözdürler mi diye merak edip bir deneyeyim dedim. Normal çiziyordu ancak bir anda dondu ve mavi ekran yedim. Mavi ekran kodu: KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION idi. Aşağıya OneDrive linkini atıyorum sorunum nedir tam olarak?

Çözüm
1) CPU-Z kaldırın.

2) Bluetooth sürücünüzü güncelleyin.

3) Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp stabil bir sürücü kurun. Ekran kartınız Onboard çalışıyor ise anakart üretici websitesinden VGA driver kurun.
Çözülmezse yeni dump dosyalarını atın. Çözülürse de belirtmeyi unutmayın.
Tamamdır. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hocam.
Aklıma bir soru takıldı hocam. Bluetooth sürücüsünü güncelledim ama Acer'ın sitesindeki sürücü 30.12.2019 tarihine ait bir sürücü. Bu problem teşkil eder mi?
Hocam şu an hata çözülmüşe benziyor. Dediklerinizi yaptım. Mavi ekranı almadan önce 20H2 kullanıyordum 2004'e döndüm ancak 2004 sürümünde ekran alıntısı aracında çizim yaparken ekranım gidip geliyordu sürekli. Bu çözülmüş muhtemelen mavi ekran sorunum da çözüldü. Ne kadar teşekkür etsem az hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı