Merhaba, bende 16 GB RAM var ancak eskiden yeten bu RAM artık yetmiyor. Değiştirmek istediğimden değil ama geçen hafta oynadığım oyunu bugün oynayamıyorum. Sebebi ise RAM yetmediği için kaplamalar açılamıyor deyip kapanıyor. Problem şu ki ben hiçbir şey yapmadım zaman geçtikçe daha da kötü olmaya başladı ve şimdi neredeyse hiçbir oyunu oynayamıyor, her gün ya da iki günde bir KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION kodu ile mavi ekran yiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
AMD B450 micro ATX motherboard features M.2 support, USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 Gb Ethernet, HDMI/DVI-D/D-Sub, BIOS FlashBackâ¢. Prime B450M-K II caters to daily users and all builders looking for well-rounded specs and a range of options for performance tuning via intuitive software and firmware.
AMD B450 micro ATX motherboard features M.2 support, USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 Gb Ethernet, HDMI/DVI-D/D-Sub, BIOS FlashBackâ¢. Prime B450M-K II caters to daily users and all builders looking for well-rounded specs and a range of options for performance tuning via intuitive software and firmware.
Easy Anti-Cheatten bahsettiğinizi düşünüyorum ancak, oynadığım oyun Resident Evil 4 ve anti-cheati bulunmuyor sıkıntı sadece online oyunlarda değil malesef ama hemen sürücüleri güncellemeye başlıyorum.
Farklı oyun oynasanız da Anti-Cheat yazılımı arka planda çalışıyor olabilir. Zira mavi ekran hatası BeDaisy.sys olarak görünüyor. Araştırın dilerseniz.
Farklı oyun oynasanız da anti-cheat yazılımı arka planda çalışıyor olabilir. Zira mavi ekran hatası BeDaisy.sys olarak görünüyor. Araştırın dilerseniz.
Dediklerinizi yaptım BIOS'umu, sürücülerimi güncelledim anti cheati sildim ama hâlâ problem yaşıyorum. İnternet RAM yetmezliğinden kendini kapatıyor ve Görev Yöneticisi'ni hâlâ tam olarak kullanamıyorum.