Çözüldü KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Smllpy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G Skill Ripjaws V F4-3200C16-8GVKB CL16x2
SSD veya HDD modeli
XPG GAMMIX S11 Pro
Ekran kartı
AMD Radeon RX 580
Anakart
MSI B450M Pro-M2 V2 (MS-7B84)
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600
R6 Siege oyununu açmaya çalıştığımda veya oyundayken bu hatayı alıyorum. Windows'u yeni kurdum, driverlar güncel, sfc/ scannow taraması yaptım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Dosyayı incelerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Soruna sebep olan şey oyunun BattlEye yazılımı. Kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin, 2022 tarihli olarak gözüküyor.
Oyunu da yeni kurmuştum, dosya doğrulaması ve yeniden kurulum da yaptım.

Oyun hakkında pek bir bilgim yok. Sorunun kaynağı BattlEye yazılımı. Şöyle ki oyun için 3.parti bir yazılım kullanıyorsan anti hile sistemi ile çakışıyor olabilir. USB ile bağladığın aygıtlarda işine yaramayan fazla bir aygıt varsa örneğin direksiyon seti, onunla çakışıyor olabilir. Sistemindeki AIDA64 yazılımından da kaynaklanıyor olabilir. Sisteme takılı olan CD-ROM ile de kaynaklı olabilir. Belki oyunu silip yeniden yüklemek belki yukarıdakileri aygıtları çıkarmak ya da programları silmek de işe yarayabilir. Net bir çözüm yok, sadece oyunda olduğu için direkt olarak sil diyemem ama sık ve oyun dışı da olan bir şey olsaydı BattlEye yazılımını sil derdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı