KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE athurx.sys mavi ekran hatası

SnypeR

Centipat
Herkese merhaba,

Bir süredir bilgisayar mavi ekran hatası verip %100 olunca öyle kalıyordu. En sonunda sorunu gidermek adına format atıp temiz bir windows kurdum ama aynı hata devam ediyor. Hata ara sıra değil, bilgisayarı kullanırken 10 dakika içinde oluyor. Çalışmam için bilgisayara da ciddi olarak ihtiyaç duyuyorum, yardımınızı rica ediyorum.

Son 2 sefere ait olan minidump dosyasını paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Mavi Ekran.jpg
    Mavi Ekran.jpg
    227,2 KB · Görüntüleme: 100
  • Hata 1.jpg
    Hata 1.jpg
    238,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Hata 2.jpg
    Hata 2.jpg
    239,9 KB · Görüntüleme: 53
Bilgisayarı sadece internette kullandığım için birebir test etme şansım olmadı ama birkaç şarkı dinledim, harddiskte kayıtlı dizilerden açtım ve 2 el solitare oynadım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Sanırım teşhis çok doğru...

Tekrardan teşekkür ederim.
Dün akşam TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör siparişi verdim ve bugün geldi. Şu an sorunsuz çalışıyor herşey, mavi ekran derdim bitti (umarım).

Son düzenleme:
Merhaba,ben de Airties 2315 kullanıyorum çeşitli zamanlarda aniden mavi ekran hatası alıyorum.Acaba wifi adaptörü değişikliği mavi ekran hatasını tamamen engelledi mi ? Eğer engellendiyse Wifi adaptörü değişkliği dışında format vs. gibi bir işlem yaptınız mı ?

Merhaba,ben de Airties 2315 kullanıyorum çeşitli zamanlarda aniden mavi ekran hatası alıyorum.Acaba wifi adaptörü değişikliği mavi ekran hatasını tamamen engelledi mi ? Eğer engellendiyse Wifi adaptörü değişkliği dışında format vs. gibi bir işlem yaptınız mı ?
Mavi Ekran Analizi bölümüne yeni konu açın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı