KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası almak

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Bugün BIOS guncelledim. Ardindan EXPO 1 aktif ettim her zamanki gibi ancak goruntu gelmedi. Bir sekilde BIOS girip EXPO 2 açtım bu sefer PC sikintisiz sekilde açıldı ancak oyuna girdigimde KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE gibi bir hata kodu ile mavi ekran veriyor. Normal kullanimda sıkıntı yok ancak oyuna girince mavi ekran yiyorum. Sebebi nedir? Minidump dosyasi asagida teşekkürler.

Son sürümü yükleyin. DDU işleminden sonra hata olasılığı kalmaz.

Son sürümü yükleyin. DDU işleminden sonra hata olasılığı kalmaz.

Hocam DDU ile silip yeni sürümü yükledim ancak hala aynı. Indiana Jones oyununa giriyorum ana menüye geldiğim gibi mavi ekran yiyorum. PC yeniden başladığında tekrar oyunu açınca safe modda açmak ister misin oyunu diyor. Evet diyorum bu sefer oyun açılıyor ancak düz şekilde girdiğim de mavi ekran yiyorum anlamadım gitti. Başka oyunda yok şu an PC'de o yüzden bu oyuna özgü mu yoksa her oyunda böyle mi bilmiyorum. Önceden Cyberpunk oyununda da böyle bir şey yaşamıştım. Oyun ayarlarını düzenleyince açılmıştı. Onla mı alakalı bilmiyorum. Frame Generation falan sıkıntı çıkartıyor olabilir.

Hocam DDU ile silip yeni sürümü yükledim ancak hala aynı. Indiana Jones oyununa giriyorum ana menüye geldiğim gibi mavi ekran yiyorum. PC yeniden başladığında tekrar oyunu açınca safe modda açmak ister misin oyunu diyor. Evet diyorum bu sefer oyun açılıyor ancak düz şekilde girdiğim de mavi ekran yiyorum anlamadım gitti. Başka oyunda yok şu an PC'de o yüzden bu oyuna özgü mu yoksa her oyunda böyle mi bilmiyorum. Önceden Cyberpunk oyununda da böyle bir şey yaşamıştım. Oyun ayarlarını düzenleyince açılmıştı. Onla mı alakalı bilmiyorum. Frame Generation falan sıkıntı çıkartıyor olabilir.

Bu şekilde oluyor maalesef.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı